středa 19. října 2016

Jak rozebrat buben pračky

Etapy: jak rozebrat buben na pračce. Odstraňte buben ze stroje může být z mnoha důvodů: vyměňte kříž, odstraňte cizí předměty, získáte a vyměňujte ložiska a další součásti. Příčník bubnu se mění pouze v případě silného opotřebení pouzdra z bronzu, které lze pozorovat vedle sebe. Každá značka strojů má. Jednoduchý a podrobný návod a postup jak připravit pračku Beko na výměnu ložiska.


Poškození pračky je velmi vzácné, ale vzniklé problémy mohou majiteli zařízení způsobit velké problémy. Vady často leží v bubnu. V tomto případě se uživatelé zajímají o to, jak rozebrat buben pračky za účelem výměny ložisek, těsnění, přírub a dalších údajů? Včera se nám během praní dostala drátěná kostice z podprsenky dovnitř za buben pračky a teď o nej drhne. Jsem v tomto směru laik, proto prosím o radu jak se dovnitř dostat a drát z pračky vyndat.


Není to odpověď, jak rozebrat buben , ale jak tomu předcházet. Jakmile plastovou vanu rozřízneme máme následně přístup k ložisku, které leze vyměnit. Opravu ložisek opravdu nelze provést jiným způsobem. Jako první přestavujeme podrobný návod přípravy pračky AEG a Whirlpool. Demontáž bubnu pračky AEG.


Pár tipů jak rozebrat , recyklovat a zpeněžit starou pračku - Duration: 2:22. This feature is not available right now. Please try again later.


Pokud perete každý den, přizpůsobte tomu frekvenci, a filtr propláchněte zhruba každé měsíce. Jak nejlépe vyjmout filtr se dočtete v manuálu, který jste obdrželi společně se spotřebičem od výrobce. Filtr většinou najdete na přední straně pračky vpravo dole.


Než otevřete jeho kryt, umístěte před něj suchý savý. Jak rozebírat buben pračky Když je čas na opravu, uživatel si myslí: dát pračku do provozu nebo se pokusit odstranit poruchu. Pokud je žlábek opotřebovaný a jiné zlomy, které vyžadují odstranění nádrže, je důležitá řada opatření.


Pokyny: jak rozebírat buben pračky Indesit. Chcete-li vyměnit ložiska, upevnit příčník, žebro nebo odstranit jakoukoli jinou poruchu v pračce, je někdy nutné ji téměř úplně rozebrat. Mimochodem, ne každý stroj Indesit má skládací nádrž, docela často se svařuje s bubnem. V takovém případě je jednodušší vyměnit. Jak to udělat, je podrobně popsáno v článku Jak rozdělit pračku Zanussi.


Ačkoli tato publikace je o konkrétní značce pračky , je velmi odhalená a umožňuje kreslit analogie s jakoukoliv jinou značkou pračky. Jaká jsou pravidla pro demontáž bubnu a nádrže? Co musíte pamatovat, když děláte tuto práci? Jak odstranit buben pračky a současně nechat ostatní části neporušené?


Samozřejmě, v této věci je nejlepší porozumět s pomocí odborníků. Ale pokud se chystáte vyřešit problém sami, pak byste měli studovat tento článek a postupovat podle tipů napsaných v něm. Pociťujte tam cizí předmět a odstraňte jej. Pokud tam nic není, otočte buben , udělejte několik otáček, pak se znovu pokuste najít cizí předmět, který je s největší pravděpodobností nalezen. Jak vymontovat buben z pračky ? Na trhu máme celou řadu výrobců praček a ti neustále vyvíjejí nové modelové řady.


Připravit jednotný návod jak opravit ložiska pračky je prakticky nemožné. Postupně se budeme snažit přidávat pračky různých výrobců, tak abychom Vám pomohli se základním postupem, pro přípravu praček k opravě ložisek samotných. Jestli ta kostice není přes buben vidět,tak vám raději doporučuji opraváře,vyndat zadní víko není zas tak jednoduchý, jak tu někdo píše,(dělal jsem to asi 4×) a jestli je navíc v záruce tak už bych se v tom vůbec nevrtal.


Doporučuji se opraváře nejdřív zeptat na předběžnou cenu,aby jste pak nebyla nemile překvapená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения