čtvrtek 13. října 2016

Patro na spani

Patro na spani

Z hlediska estetiky dostává interiér instalací patra na spaní novou dominantu a lze tímto způsobem zcela zásadně změnit podobu interiéru. Patrům na spaní se mnohdy také říká spací patra, dřevěná patra, patrové postele, vestavěná patra, snížená patra, interierová patra nebo patra na míru. Z naši kompletní nabídky patrových postelí si vybere opravdu každý. Patra na spaní vyrábíme na míru z kvalitního dřeva a materiálů. Využíváme dokonale prostoru, který máte pro své patro na spaní určen.


Za léta praxe a nesčetný počet realizovaných zakázek jsme zaměřili svou pozornost na vysokou funkčnost výrobku, kterou vždy probíráme se zákazníkem před výrobou. Jako příklad vysoké funkčnosti našich výrobků můžeme uvést úložné schody coby součást patra na spaní. Jde o vlastní patent.


Zde si můžete prohlédnout fotografie z našich realizací. Kliknutím na foto se vám otevře okno s detailem a popisem fotky patra na spaní. U některých obrázků naleznete i přibližnou cenu realizace. Přáním zákazníka bylo vytvořit patro na spaní, které by svým vzhledem bylo moderní a nadčasové a zároveň, aby při využití maximálního možného prostoru, působilo v místnosti nenásilně.


Proto jsme konstrukci z masivního smrku zakryli laminem. Dobrý den, poptáváme truhláře, který by byl schopen zhotovit vestavěné patro na spaní pro děti, popř. Máme zpracovaný nákres či studii od architektky, který přikládám.


Místo: Praha - Smíchov. Na přání lze použít i jiné dřeviny jako jsou borovice, dub, jasan a další. Na jednotlivé části patra se používají materiály s odpovídajícími parametry.


Patro na spani

Na schody a žebříky jsou to spárovky o tloušťce - 42mm. Na police a vnitřní vybavení skříní spárovky - 24mm. Na dvířka používáme třívrstvé BIO desky. Nábytek - Patro spani bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Vestavěné patro je někdy také nazýváno spací patro , patro na spaní, vysoká postel nebo patrová postel. Nejlépe se hodí do bytů s malou podlahovou plochou a vysokými storpy. Lze ho použít cv obytných, kancelářských, skladovacích, ale i jiných prostorách.


Nejčastěji se využívají na spaní. Patro na spaní se nejlépe hodí do bytů s vysokým stropem kde ušetříte běžně užitnou plochu. Zvýšené patro na spaní je v našem sortimentu od samého počátku a pojího ho s naší firmou historická tradice. Základní cena patra cca 2×m vč. Building a loft can be the perfect solution to adding a bedroom when space is an issue.


Having a high ceiling gives you the opportunity to build and add a loft to your existing home. Nabízíme patra na spaní, úložné schody, nábytek na zakázku, a zahradní pergoly (výrobu, dodávky a montáže). Cenové kalkulace zdarma. Prohlédněte si naši nabídku paland a vysokých postelí. S našimi palandami ušetříte místo, a ještě dětem zajistíte super zábavné usínání a spaní.


PATRO NA SPANÍ Realizujeme vaší fantazii. Vyrábíme na zakázku, patra na spaní,. Hlavními významy pater na spaní jsou úspora místa v interiérech a jejich estetika.


Instalací patra vzniká nový prostor, jehož využití je velmi univerzální. Většinou jsou patra využita jako ložnice, ovšem nezřídka plní. Vestavné zvýšené patro na spaní snadno vyřeší místo pro postel, která by na zemi zabírala příliš mnoho prostoru a vyřeší tak nedostatek místa v malém bytě. Prostor pod patrem pak může posloužit jako místo pro pracovnu, hrací koutek pro děti nebo.


Největší důraz je samozřejmě kladen na bezpečnost uchycení. Každé naše patro na spaní má garantovanou nosnost nejméně 400kg. Pro uchycení do zdí používáme speciální konstrukční prvky, jež umožňují montáž nejen na klasických cihlových zdech či panelech, nýbrž i na sádrokartonu.


V malém bytě s vyšším stropem se přímo nabízí zvětšení si prostoru stavbou patra na spaní, pracovnu nebo posezení. Jak si patro na spaní vyrobit? Než začneme, propočítáme všechny výšky, abychom si nikde neotloukali hlavu o strop. Tam, kde jsou vysoké stropy, se nabízí možnost vestavění patra, do kterého umístíme lůžko.


Tedy zpravidla jen matraci. I tak však počítejte, že se na posteli potřebujete posadit. V ítejte na našich internetových stránkách S PANÍ S NADHLEDEM C ílem našich pater na spaní, je nabídnout Vám kompromis prostoru, pohodlného spaní a disainu.


Instalací našeho patra vzniká nový prostor, jenž lze nejen prakticky, ale i efektivně využít. Unsubscribe from Nycova1? This feature is not available right now. Please try again later.


Nejste-li si jisti, zda je patro pro váš byt vhodné, je nejlepší vypravit se na návštěvu ke známým, kteří patro mají, a vyzkoušet si být na něm i pod ním. Na stavbu patra nebo sníženého úložného prostoru si můžete objednat profesionály. Stavbu zvýšeného patra by měl snadno zvládnout truhlář nebo tesař.


Patro na spani

Jednu s posuvnými dveřmi přímo vedle spaní a druhou proti výstupu na patro. Větší z nich ukrývá náhradní povlečení a peřiny a má funkci příručního peřiňáku, ve druhé je oblečení. V plánu je malá mělká polička na knížky a budík s lampičkou, která se připevní přímo na stěnu.


A to není vše, pod patrem je. Velmi zásadní vliv na cenu má celkový rozměr a plocha patra. Ceny atypických pater nelze pro jejich jedinečnost tabulkově uvádět. Pro hrubý odhad ceny lze využít údaje ve fotogalerii. Ceny dalších doplňků a nábytku Vám rádi sdělíme na dotázání, na základě Vašich požadavků a představ.


Získejte cenové nabídky zdarma na truhlářství a stolařství, podlahy, zábradlí, osvětlení, patro na spaní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения