úterý 18. října 2016

Papírové krabice barevné

Kartonové krabice chrání zboží před poškozením, vlhkostí a dají se snadno popisovat. Jaký kartonový obal vybrat? Nejprodávanější jsou lepenkové krabice z 3vrstvé a pevnější 5vrstvé vlnité lepenky.


Vynikají svojí pevností, i když do nich uložíte větší zátěž, jako jsou knihy, šanony, apod. Krabice a boxy na dorty , pizzu , lahůdky. Pečící a balící papír , košíčky pro pečení pro cukráře a pekaře.


Potřebujete někam do příští sezóny uložit letní oblečení? Nebo schovat synovu fotbalovou výstroj do příštího tréninku? Prohlédněte si naši nabídku úložných krabic a najděte všem věcem dočasný domov.


Dárkové krabičky pro zabalení jakýchkoli dárků. Nebo když otevíráte lepenkové krabice s vánočními ozdobami. Třeba když do nich třídíte oblečení na to, co si necháte a co dáte pryč. A pokud chcete na první pohled vidět, co je uvnitř, můžete si vybrat průhlednou variantu.


Naleznete zde jak běžné klopové krabice , tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi. Obaly Greit Plzeň působí na trhu již déle než let. Nabízíme velmi široký sortiment krabic pro bezpečnou přepravu vašeho zboží.


Papírové krabice barevné

Prodej obalů, obalového materiálu, tašky, krabice , fólie, lepící pásky a sáčky v Plzni. Papírové krabice z třívrstvé a pětivrstvé vlnité lepenky. Lepenkové krabice chrání vaše zboží při skladování a přepravy. Pro lehčí věci stačí krabice z třívrstvé vlnité lepenky, pro těžší a křehčí předměty doporučujeme extra pevné krabice z pětivsrtvé lepenky.


Tyto lepenky se používají na výrobu větších a středně velkých krabic. V naší nabídce nechybí ani další kartonové obaly - krabice na počítače nebo notebooky, šatní boxy, ve kterých je možné přepravovat oblečení pověšené na ramínku. Dále můžete vybírat také krabice na víno, dortové krabice , kromě stálé nabídky dokážeme sehnat i jiné velikosti, nebo i barvy krabic. Pro plynulý chod každé kanceláře jsou pomůcky k archivaci a třídění nezbytné. Během určité doby vzniká celá řada dokumentů, dokladů, písemností a dat, které (aby ušetřily Váš čas) je třeba přehledně zakládat.


Papírové krabice barevné

Klopové krabice z pětivrstvé lepenkynbsp;(5VVL) jsou díky své velikosti a pevnosti vhodné pro přepravování, stěhování či ukládání větších i těžších předmětů, jako jsou kupříkladu knihy nebo menší nábytek. V současné době také naleznete v sekci výprodej kartonových krabic aktuální nabídku za zvýhodněné ceny. Sáčky jsou pevné a opakovaně použitelné, nesvědčí jim jen vlhkost.


Výroba a prodej papírových tašek ve strojním a luxusním provedení. Zakázková výroba tašek od 3ks. Díky papírovým sáčkům pro svou prodejnu získáte velmi jednoduché, elegantní a ekologické řešení obalů na drobné předměty a sypký materiál.


Volný prodej na prodejně prozatím z hygienických důvodů není možný. Papírový barevný nápojový pohárek - kelímek na horké i studené nápoje. Objem kelímku 2ml ( po okraj) , užitný objem 2- 2ml. Veškeré papírové kelímky lze osadit příslušnými víčky dle průměru. Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR.


Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře! Obaly Ostrava - široký sortiment obalového materiálu. Z naší dokonalé nabídky papírových ubrousků si vybere opravdu každý.


Papírové krabice barevné

Cenově velmi výhodné bílé jednovrstvé ubrousky pro domácnost i veřejné stravování, vícevrstvé ubrousky v široké škále barev, luxusní papírové ubrousky na slavnostní tabuli. Brčka, slámky, koktejlové dekorace. Hliníkové misky, tácky, ALU fólie.


Barvy bílá, hnědá, zelená, modrá. Samolepící etikety pro označování, číslování a perzonalizaci dokumentů, zvýší přehlednost. Fólie na balení potravin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения