čtvrtek 20. října 2016

Vogel slovinsko

Ski resort Vogel in Bohinj - Slovenia offers skiing on natural snow, very well-maintained ski slopes and spectacular views through the year. Smučarski center Vogel razvaja s smučanjem na naravnem snegu. Kljub veličastnemu okolju pa urejeno smučišče ni zahtevno in vsak najde znanju primerno progo ter.


A Vogel’s is designed for a long, useful life. Most of our products are backed by our lifetime guarantee. Our designers and engineers make sure each wall mount is built to their exacting standards.


Popis lyžařských možností ve středisku Vogel (Bohinj) - Slovinsko. Lyžování Vogel (Bohinj). Please try again later. A je to tady, náš poslední den ve Slovinsku.


This video is unavailable. Opět jsme se probudili do zamračeného rána, ale tentokrát alespoň nepršelo. V plánu jsme měli jednoduchý výlet lanovkou na Vogel a odtud pěšky na vyhlídkový bod Točka.


Vogel Ski Resort is one of the biggest of its kind in Slovenia. The VOGEL SKI CENTER lies high above the magnificent Lake Bohinj, in the heart of protected territory of the Triglav National Park. Vydat se můžete třeba na planinu Zadnji Vogel , kde potkáte pasoucí se dobytek a můžete ochutnat místní mléko a sýr. Vogel je výborným východiskem kratších i delších pěších túr.


V zimě je Vogel lyžařským střediskem. It is no surprise that Vogel ’s continues to win design awards all over the world and of course the beautiful design is combined with very sophisticated functionality. Offering a sauna and ski storage space, urban Butterfly Lodge is located in Bohinj in the Gorenjska Region. Free WiFi is featured throughout the property. Najděte si on-line hotely v Vogel, Slovinsko.


Rezervujte on-line, plaťte až v hotelu. Dobré ceny a žádné rezervační poplatky. Přečtěte si hodnocení hotelů od skutečných hostů. Get your 3-Day weather forecast for Vogel , Bohinj, Slovinsko.


To je uradna stran podjetja Žičnice Vogel Bohinj, d. Smo edino visokogorsko smučišče v Triglavskem narodnem parku. Vogel , Hlavními rysy tohoto lyžařského areálu jsou pohádková scenérie a lyžování na přírodním sněhu. Lyžařský areál Vogel leží v Triglavském národním parku nad velkolepým jezerem Bohinj. Skiareál Vogel nabízí pohodové lyžování nad Bohinjským jezerem v Julských Alpách.


Počasí Vogel, Slovinsko. Podrobná hodinová předpověď počasí, dnes 13. Zkušenější lyžaři raději zavítají do lyžařských středisek Kobla a Vogel. Oba resorty nabízí více než km sjezdovek s kvalitními podmínkami pro lyžování a snowboarding. Pokud se vydáte na Vogel lanovkou ze strany od jezera Bohinj, zažijete nezapomenutelný výhled na Triglav.


Jde o lanovku, která v zimě přibližuje lyžaře do lyžařského centra na hoře Vogel , takže po vystoupení z lanovky se Vám naskytnou výhledy na další menší sedačkové lanovky a vleky. Get the Vogel , Bohinj, Slovinsko local hourly forecast including temperature, RealFeel, and chance of precipitation. Everything you need to be ready to step out prepared. PARAGLIDING FROM MT VOGEL. Fly in tandem from one of the most beautiful takeoff points for paragliding in Slovenia.


HORSE RIDING IN BOHINJ. Bohinj is very diverse and offers great terrain for beginners and experienced riders. Apres ski parties are frequently laid on with torchlight and heaters to get everyone in the party mood. Accommodation in Bohinj - Vogel is plentiful and suits most budgets, whilst those who prefer a hotel Vogel - Bohinj will be spoilt for choice. Lyžařské středisko Vogel se nachází nad jezerem Bohinj, čímž nabízí nádherná panoramata.


Vogel není prozatím tak ještě známé, proto je možné si zde užít zimní dovolenou bez přecpaných sjezdovek a hlučných zábav. Ich bin mit der Übermittlung meiner personenbezogenen Daten an den Beherbergungsbetrieb zwecks Bearbeitung meiner Anfrage einverstanden und stimme ebenfalls zu, dass Bergfex meine Daten bis auf Widerruf speichert. Passes can be purchased at the Vogel ticket office. All prices are in EUR and include VAT.


There are no additional discounts. The company reserves the right to change the prices and ski pass types without notice. To spolu s hlavním hřebenem Julských Alp vykružuje prstenec okolo jezera, takže vzniká jedinečné panorama – na jedné straně půlkruh hor, na druhé hluboká a nekonečná nížina, nezřídka zalitá oblačným mořem. Bohinjské jezero je jedním z nejkrásnějších míst Slovinska a lyžařské centrum Vogel jakbysmet.


Upper cable car station. ADDITIONAL CAMERAS AT SKI RESORT. Hotel can be reached only by gondola.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения