čtvrtek 13. října 2016

Broušek sloup

Hotel Broušek je typický rodinný hotel. Nachází se v městysi Sloup , v severní části Moravského krasu a to asi 1m od východu ze Sloupsko-šošůvské jeskyně. Naše apartmány se nachází v městysi Sloup , v severní části Moravského krasu.


Jedná se o novostavbu, při jejíž konstrukci se dbalo především na co největší soulad s přírodou Moravského krasu. Single, double and multiple-bedded rooms are offered in the hotel.

There is a wellness centre in the hotel. Catering is provided in a local restaurant. Leží na rozhraní pozemků obcí Sloup , Šošůvka a Ostrov. Před hotelem se nachází také původní lesní cesta, která vede kolem Macochy a Punkevních jeskyní do Blanska. Příroda nám vytvořila a zanechala krásy viditelné pouhým okem, ale i krásy ukryté hluboko v podzemí.


K dispozici jsou čtyři pokoje s vlastní koupelnou, televizí a připojením k internetu. Pro motoristy je zajištěno bezplatné parkování přímo u domu a po domluvě je možné ubytovat i vašeho čtyřnohého přítele.

Spring is finally here and we are marking the occasion with up to off. Ve svém blízkém okolí má všechny zpřístupněné jeskyně – Punkevní, Kateřinská, Výpustek a jeskyně Balcarka. Nabízíme ubytování, stravovací služby. Svou polohou nabízí snadnou dosažitelnost všech turisticky zajímavých míst této krasové oblasti, a proto je vyhledávaným místem všech vyznavačů turistiky a cykloturistiky, pro které jsou upravené a dobře značené turistické i cyklistické stezky. Historie hotelu Broušek , který se nachází na rozhraní obcí Šošůvka, Sloup a Ostrov, se datuje od konce 19.


Stavba hotelu je spjata s nalezením nových jeskynních prostor Sloupsko-šošůvských jeskyní v r. Josefa a Barbory Břouškových. Zveme vás do hotelu Stará škola ve Sloupu v Moravském krasu. Restaurant Broušek in the Sloupu v Moravskému Krasu is looking forward to your visit.


Restaurace Broušek v Sloupu v Moravskému Krasu už se těší na vaši návštěvu. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Лучшие цены, без дополнительных платежей в отеле.


Vhodné pro rodiny, páry i na pracovní cesty. Moderní ubytování blízko jeskyní Apartmány Broušek nabízí moderní a klidné ubytování v severní části Moravského krasu jen minut od vstupu do Sloupsko-šošůvských jeskyní. Budova zahrnuje celkem tři apartmány - jeden dvoulůžkový s možností přistýlky v přízemí a dva čtyřlůžkové v podkroví. Všechny apartmány jsou vybavené kuchyňským koutem s.

Těstoviny se sušenými rajčaty výborné. Zaměřujeme se především na českou kuchyni a snažíme se, aby byl náš zákazník vždy kvalitně a rychle obsloužen. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením. Ubytování, stravování, výlety. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail Apartmány Broušek, Sloup.


The village of Sloup is a crossroads of footpaths in the marvellous scenery of the Moravian Karst. The main hall has seats, seats lounge then. We focus mainly on Czech cuisine and strive to ensure that our customers always high quality and quickl. Telefoniczna rezerwacja.


Najlepsze ceny bez dodatkowych opłat. Provoz nekuřácké restaurace o kapacitě míst. Chcete si u nás pochutnat při zvláštní příležitosti jako je svatba, promoce, firemní večírek nebo školení?


Připravíme pro Vás netradiční gurmánský zážitek: slavnostní chody, teplé a studené rauty, rožnění selete, vegetariánské hody, menu sestavené na míru podle Vašich chutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения