pátek 7. října 2016

Vsakování dešťové vody na pozemku

Vsakování dešťové vody na pozemku

Požaduje se „likvidace“ dešťové vody na pozemku stavby vsakováním. Zpevněných ploch stále přibývá a tím je více a více omezováno přirozené vsakování. Vsakovací tunely vyřeší rychle a efektivně zákonnou povinnost vsakování (zasakování) dešťové (srážkové) vody na vlastním pozemku.


Objednejte na pár kliknutí. O obecných požadavcích na využívání území v § odst. Vsakování nebo odvádění srážkových vod ze. Ovšem podmínkou stavebního povolení je mimo jiné i to, že dešťové vody musejí být zlikvidovány na vlastním pozemku.


Zpracování dešťové vody na Vašem pozemku. Naším cílem je maximálně využít dešťovou vodu na Vašem pozemku. Navrhneme a zrealizujeme ekonomické a hlavně dlouhodobě funkční řešení, které bude v souladu s Vašimi potřebami, legislativně v pořádku, i přijatelné pro Vaše sousedy. Z dešťové vody si můžete vyrobit pitnou i na svém pozemku. Stačí k tomu dostatečně velká plocha střech a zařízení, které takovou úpravu dokáže.


Praktické je však i pouhé jímání dešťové vody či vsakování na pozemku. Jenže díky jejím vrtochům není voda vždy a všude v dostatečném množství a kvalitě, a to je pro lidi, floru i faunu nemilé. Srážkové vody se s výhodou dají zachytit a využít přímo na pozemku , kde tyto vody vznikají. Odvod srážkové vody si tudíž musíme vyřešit přímo na našem pozemku.


Dříve byly dešťové vody běžně odváděny do kanalizace, kterou v případě silných dešťů. Technologie pro vsakování dešťové vody na pozemku , které je nyní pro novostavby povinné ze zákona. Sestává se z vsakovacích bloků voštinového typu, které lze přizpůsobit velikosti a tvaru odvodňovaného pozemku. Plánujeme stavbu rodinného domu v lokalitě, kde si musíme řešit odvod dešťových vod na vlastním pozemku a nesmíme dešťové vody odvádět do veřejné kanalizace. V naší nabídce naleznete jak vsakovací tunely, tak také vsakovací bloky.


Jednou z možností zpracování dešťové vody je její vsakování na vlastním pozemku. Pro zachování dlouhé životnosti nádrže je. Eshop s kvalitními výrobky na zpracování a využívání dešťové vody na Vašem pozemku.


Podzemní akumulační nádrže, čerpací technika, vsakovací moduly, filtrace a příslušenství. Cílem je maximální snaha o vsakování dešťové vody přímo na pozemku domu s minimalizací jejího pouštění do kanalizačního řádu. Nejprve je třeba zjistit vhodnost místních podmínek, abychom získali představu, jak rychle se voda bude vsakovat.


V tomto ohledu nejpřesnější informace podá místní stavební úřa lze nicméně uvést, že podle § odst. Sb o obecných požadavcích na využívání území “ vsakování dešťových vod na pozemcích staveb pro bydlení je splněno, jestliže poměr výměry části pozemku schopné vsakování dešťové vody k celkové výměře pozemku činí v. AS-NIDAFLOW je inovativní systém pro akumulaci a vsakování dešťové vody. Vznikne tím podzemní prostor vhodný pro akumulaci a následné vsakování dešťové vody ze zpevněných ploch. Hlasování: Hlasování: OK vsakovani. Pro cílené vsakování dešťové vody na vlastním pozemku je k dispozici mnoho možností.


Odborný svět mluví o decent-ralizovaných vsakovacích plochách a rozlišuje mezi nadzemními plochami, kde je dešťová voda na úrovni svrchní půdy shromážděna a skrz živou půdní zónu se vsáknej a. V dnešní době zvyšujících se období sucha je obzvlášť důležité klást důraz na správné hospodaření s vodou. Vodu přírodě pomohou vrátit i všechny propustné plochy na pozemku stavby. Na co se dříve příliš nedbalo, je nutné dohnat nyní: povrchy, které nedokáží vsakovat dešťovou vodu, je žádoucí nahradit jinými materiály, například zasakovacími tvárnicemi, které umožňují vsakování vody i růst rostlin.


Vsakování dešťové vody na pozemku

Chcete vědět, jak funguje progresivní systém pro odvodnění, akumulaci a vsakování dešťových vody AS-NIDA? Akumulace a vsakování srážkové vody AS-NIDA ASIO, spol. This feature is not available right now.


Please try again later.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения