středa 12. října 2016

Autoškola kladno motocykl

Výuka v klimatizovaných vozech Škoda (Fabia a Rapid) a Nissan Qashqai. Kurzy specializované výhradně na výuku skupiny B (osobní auto). Výběr typu vozidla a zda chcete jezdit s instruktorem nebo instruktorkou.


Profesionální instruktoři. Máme mnohaleté zkušenosti s výcvikem řízení automobilů i motocyklů.

Stačí vyplnit online přihlášku nebo se telefonicky domluvit a řidičák můžete začít dělat již další den. Na základě domluvy jsme Vám schopni sestavit naprosto individuální kurz s individuálním přístupem. Autoskola Miroslav Polidar. A- Pro motocykly do 1ccm a kW, které lze získat po dovršení věku 16ti let.


Platby za opakované zkoušky Městskému úřadu: test 1Kč, opakovaná jízda 4Kč. PŘERUŠENÍ PROVOZU AUTOŠKOLY. Kladno - Viktor Porkert. Autoškola Veselý, Zdeněk Veselý.

Návrat zpět do sekce Pr. Za účast na první závěrečné zkoušce má povinnost ze zákona každý uchazeč o řidičské oprávnění městskému úřadu zaplatit správní poplatek ve výši 7Kč (autoškole se při závěrečné zkoušce žádný poplatek neplatí). Moderní učebna a výuka teorie. Teorie vychází z několikaleté praxe zkušených instruktorů, nejde pouze o čtení pravidel a zákona.


Součástí výuky jsou i nadstandardní témata jako infotainment v moderních automobilech, smart cities, elektromobilita, ale i základní technika pro každodenní použití. Se smí vléci, nesmí se však užít jako vlečné vozidlo. Vítejte na stránkách společnosti ESOX s. V autoškole KING na Praze vás naučíme nejen výborně řídit automobil, náklaďák, autobus, motorku nebo jezdit s přívěsem.


My vám přípravu na řidičské oprávnění zpříjemníme trpělivými instruktory, špičkovými studijními materiály a testy, nadstandardními službami a individuálním. Výukou Vás provedou profesionální a zkušení učitelé, kteří se Vám budou věnovat s maximální péčí, abyste. Vašim časovým možnostem. Nabídka kondičních jízd i školení pro automobil, tak pro motocykl. B Motorové vozidlo 5t (osobák) C Motorové vozidlo nad 5t (náklaďák) D Autobus.


Dostupné pro výuku jsou skupiny AM, A Ao, An. Výuku provádí profesionální a zkušení učitelé, kteří se Vám budou věnovat s co největší péčí tak, abyste jednoduše zvládli závěrečné zkoušky. Preferujeme nové a neotřelé přístupy ve výuce a výcviku.

Našim cílem je naučit Vás bezpečně řídit, rychle reagovat a poradit si v různých situacích. A to vždy s úsměvem na tváři a bez stresu. Neprodáváme Vám řidičák, ale chceme Vás naučit bezpečně řídit.


Vážení klienti, chceme klást důraz na přípravu a kvalitu žáka. Obzvlášť u motocyklů je řízení také o požitku a radosti z jízdy. Základem toho jsou správné návyky již od počátku. Po absolvování kurzu autoškoly sk. AM (a složení příslušných zkoušek) získáte řidičské oprávnění.


S řidičským oprávněním sk. Musíte si stále dokola platit dodatečné hodiny výcviku u té samé autoškoly a pod jejím vedením se znovu pokoušet složit zkoušky. Proto si také zjistěte, kolik si autoškola účtuje za tuto přídavnou výuku - není to podezřele více než u ostatních?


Pokud už máte skoro jasno, zastavte se ještě podívat do sídla. Sice ušetříte, ale nízká cena může znamenat méně kvalitní výuku a starší a opotřebenější vůz. Pokud se vám zdá cena příliš vysoká, s mnoha autoškolami se lze domluvit na platbě formou splátek bez navýšení. Jsem Zebrák z autoškoly NOBE a provedu Tě výběrem kurzu šitým na míru Tvým potřebám.


Vyber si, o který kurz máš zájem a jdeme na to ! Zdokonalování odborné způsobilosti řidičů dle § 1odst.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения