středa 26. října 2016

Paní na žehlení

Bohužel, nepřebíráme odpovědnost za oděvy bez etiket (symboly čištění a žehlení ). Zároveň pomáháte ženám, které jsou handicapované na trhu práce. Unsubscribe from Martin Juza? Ironing ladies - Vaše Paní na žehlení Martin Juza. This feature is not available right now.


Paní na žehlení

Please try again later. A na opačném konci budou všichni ti, které žehlení nebaví anebo na domácí práce vůbec nemají čas z důvodu pracovního vytížení. Tady se rozhodně vyplatí pořídit si nejen paní na úkli ale i paní na žehlení.


Na úklidovém portálu Vyluxuj. Můžete si objednat úklid bytu, úklid rodinného domu, úklid kanceláře, práci na zahradě, paní na žehlení , mytí oken a další. Pro větší úklid můžete ojednávat více paní na úklid.


Paní na žehlení

Práce: Paní na žehlení Vyhledávejte mezi 168. Ideální pomocník pro žehlení na poslední chvíli, když ráno zjistíte, že vaše oblíbená halenka se v šatníku pomačkala, ale už není čas vytahovat žehličku a žehlící prkno. Ruční napařovač oděvů StyleTouch je vyrobený přesně pro tyto případy. Velmi jednoduše se používá a je vždy připraven rychle. Nabízím perfektní kompletní uklidy domácností, praní, žehlení , mytí oken, nákupy do domácnosti, jednoduše vše co si budete přát s důrazem na detail a velikou pečlivostí.


Pondělí až pátek od půl osmé do tří. Zkušenosti s úklidem mám jako pokojská na hotelu a zároveň v domácnosti. Vše záleží na domluvě a požadavcích,ke vzájemné spokojenosti. Jsem aktivní v Brně, Prostějo.


Hledám paní nebo slečnu na pomoc v domácnosti, momentálně - žehlení. Jsme osoby, senioři, čistá domácnost. Později by šlo se dohodnout i na dalším. Jedná se o žehlení nenáročné - jednoduché prádlo. Nupaky Paní na úklid Vám pomohou vyřešit žehlení , vysávání, luxování, vytírání, mytí, praní, utírání prachu, mytí lednice, mytí sporáku a všechny další úkony, bez kterých se úklid Vaší domácnosti neobejde.


Přesně podle vašich časových dispozic a přání se postaráme o žehlení běžného prádla i ložního prádla. Vyžehlíme košile, jemné halenky, šaty, trička. Už nikdy nebudete muset na poslední chvíli upravovat límečky nebo hledat náhradní kousek oblečení.


Paní na žehlení

Vaše prádlo bude vždy perfektně vyžehlené a připravené. Prádlo přivezete a vyžehlené dostanete zpět. Cena je Kč za kg prádla, Kč za košili s krátkým rukávem, Kč za košili s dlouhým rukávem.


Paní na úklid domácnosti Brno Paní na úklid Vám pomohou vyřešit žehlení , vysávání, luxování, vytírání, mytí, praní, utírání prachu, mytí lednice, mytí sporáku a všechny další úkony, bez kterých se úklid Vaší domácnosti neobejde. Vhodný na žehlení do kusů oděvů týdně. Podporuje velikosti oděvů XS-XXXL. Běžná doba sušení a žehlení košil je 5-minut.


Funkce teplý a studený vzduch. Maximální teplota na větráku °C (pojistka proti přehřátí). Stahovací šňůry pro šetrné sušení a žehlení menších velikostí. Ochranná podložka na žehlení je snadno omyvatelná.


Pravidla, která obsahující tyto Všeobecné obchodní podmínky poskytují maximální bezpečnost a spolehlivost nákupu a zajišťují, aby kupující měl možnost se ještě před uzavřením kupní smlouvy seznámit se všemi podmínkami nákupu. Košile žehlíme bez puků ( na přání s puky) na rukávech. Součástí není úklid kuchyně ani žehlení prádla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения