úterý 4. října 2016

Penzion stará škola frymburk

Penzion stará škola frymburk

Snažíme se poskytovat cenově příznivé ubytování při zachování vysokého standardu služeb. Navštivte Vítkův Hrádek s rozhlednou, Frymburskou pláž, Stezku v korunách stromů, přehradu a vodní elektrárnu Lipno, Klášter Vyšší Bro Hrad Rožmberk, Skiareál Lipno, a to vše s naším ubytováním u Lipna. Ubytování ve Frymburku přímo u jezera Lipno a cyklostezky. Na každém z komfortně zařízených pokojů najdete ledničku, barevný televizor, varnou konvici , hrnečky, skleničky a vlastní koupelnu s WC.


Každý z těchto pokojů je vybaven ledničkou, barevným televizorem, varnou konvicí, hrnečky, skleničky a vlastní koupelnou s WC. Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. Zveme vás do našeho penzionu Stará škola. Stylové ubytování, restaurace s pravou českou kuchyní a široké sportovní vyžití v okolí Krušných hor ocení nejen nadšenci se zálibou v cyklistice, turistice a lyžování. Přímo kolem penzionu vedou značené, cyklistické, turistické trasy a okruhy pro běžecké lyžování.


Restaurace penzionu Stará škola o kapacitě míst s výhledem do údolí a na sjezdovku se nachází v přízemí budovy, kde se vždy podávají snídaně a večeře. Součástí restaurace je krb, který ji v zimních měsících dodává příjemnou atmosféru. Book the Pension Stará Škola in Frymburk. Full information: reviews, photos, services of the Pension Stará Škola , room reservations without a fee.


Penzion stará škola frymburk

Tříhvězdičkový Hotel Stará škola má pro své hosty připravené poklidné ubytování s rodinným přístupem v krásném horském městečku Hořice na Šumavě. Hotel, jak jméno samotné napovídá, sídlí v bývalé škole a na hosty tu dýchne jedinečná atmosféra. Vítáme Vás na stránkách penzionu Stará škola.


Zajišťujeme kvalitní ubytování za rozumné ceny. Nechte se okouzlit dechberoucí krásou Malé Úpy, téměř poslední historicky zachovalé horské vesničky. Okuste, jak tu voní jarní probuzení. V každej izbe sa nachádza stôl a stoličky, veľká chladnička s mrazničkou, LCD TV, veľký šatnik, kovové skrinky na osobné veci (tam si treba priniesť vlastný visiaci zámok). Chrám svaté Markéty prochází rekonstrukcí.


Penzion stará škola frymburk

V obci Strážné v nadmořské výšce 8m na pomezí Krkonošského národního parku naleznete rodinný penzion Stará škola. Radost z pobytu u nás umocňují nádherné výhledy, a jedno z nejčistších ovzduší v CR v nadmořské výšce 700m. V nabídce jsou dvou až čtyřlůžkové pokoje a čtyřlůžkový pokoj s kuchyňkou a odděleným spaním na galerii. Jeden z dvoulůžkových pokojů je vybaven rohovou vanou.


Vzhľadom k svojej polohe v lone prírody s nádherným výhľadom na okolité zalesnené kopce je Penzión to pravé pre Váš relax a oddych. Penzión Stará Škola sa nachádza na Kykuli vo výške 7m. V naší nabídce jsou čtyřlůžkové pokoje, jeden dvoulůžkový okoj s rohovou vanou a jedno apartmá s kuchyňkou. Nabízíme ubytování v srdci Pálavy v nově postaveném penzionu s. Svou polohou je vhodný pro rodinné rekreace i pro firemní víkendy.


Penzion stará škola frymburk

Dostupnost je vlastním autem až k chalupě. Penzion Rotunda - ubytování v kraji vína. V tělocvičně ZŠ Frymburk , 23. Stará škola - Jindřiš u Jindřichova Hradce nabízí kvalitní ubytování pro vaši dovolenou. Wellness Hotelu Frymburk.


Vzdálenost Jindřichův Hradec - Jindřiš je pouze km.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения