pondělí 10. října 2016

Domácí housky

Domácí housky

Poté potřeme housky rozšlehaným vejcem a posypeme solí, mákem, sezamem, strouhaným sýrem a podobně podle chuti. Dobré domácí housky pečeme v předem vyhřáté troubě na 180°C asi minut. Jemné domácí houstičky, které se na jazyku jen rozplynou. Recept na domácí housky - částečně celozrnné a moc dobré.


Tento recept na domácí housky a vážně strašně jednoduchý, nepotřebujete k němu žádné speciální mixéry nebo roboty a housky dokonce nepotřebují dlouze kynout. Jednou jsem dala housky do trouby úplně bez kynutí a vlastně to ničemu nevadilo, byly prostě jen trochu menší a míň nadýchané. Housky pečeme v předehřáté troubě na 180°C – minut (dle velikosti) dozlatova.


Po vyndání z trouby plech s houskami překryjeme utěrkou a necháme zchladnout. Dle libosti můžeme do těsta přidat nastrouhaný sýr nebo nakrájenou šunku. Domácí housky jsou chuťově výborné a krásně nadýchané. Vykynuté těsto vyklopím a prohnětu a dám se do pletení housek.


Domácí housky

Na velké housky vám to vyjde na dvanáct kusů, na malé píďalky jsem jich z jedné várky udělala 25. Housky jsou hezčí, když je pleteme od středu ke krajům a tam zahneme konce pod. Je také lepší si neválet válečky stejně tlusté, ale mít je uprostřed.


Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty Fitweb. Housky potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme mákem, hrubou solí nebo kmínem. Nadýchané domácí housky spotřebujeme nejlépe v den upečení, druhý den jsou taky dobré, ale už to není ono. Vynikající domácí housky - recept: Vše zaděláme na těsto a necháme vykynout.


Po vykynutí pleteme housky , položíme na plech a necháme ještě cca - min. Občas peču své domácí pečivo – housky ,rohlíky a taky chléb. Ovšem,že jsou mnohem lepší než kupované.


Z nedostatku času a někdy z pohodlnosti to ale dělám zřídka. Tvé recepty a rady mně nastartovali a já pochopitelně s využitím Tvých skvělých postupů se do toho pustím – ještě dnes. Domácí rohlíky patří k mým nejoblíbenějším receptům. A i když je těsto velmi podobné, tak u housek je potřeba zvládnout i jejich zapletení.


Domácí housky

Ve videoreceptu vám ukážu jak to zvládnout v pěti krocích a pěkně z jednoho pramene. Budete si připadat jak. Pečení s bílou moukou je spolehlivé (když vám něco v těstu zlobí, bývá to třeba žitná celozrnná, tam už to chce víc zkušeností, nebo přidávat opatrně k bílé a zvyšovat dávky…). A uplést cop umí každé větší mimino.


Největší terno s nimi ale rozhodně uděláte s příchodem grilovací sezóny. Každý opravdový gurmán totiž ví, že správný burger chutná nejlépe s poctivou domácí houskou. Jednoduché domácí housky recepty, které budete milovat. Ještě než začneme dělat housky , zapneme si troubu na 2st.


Domácí housky

Budou z toho normální housky a tak jestli-že chcete malé, těsto si rozdělte na - kousků. Z každého dílku uděláme ještě tři, ze kterých uděláme válečky a ty spleteme. Pokud se obáváte, že nevstanete včas, abyste zadělali těsto (pak si můžete jít zase v klidu lehnout), nemáte domácí pekárnu a vaše rodina nemiluje pozdní snídaně, připravte těsto před tím, než půjdete spát, a nechte ho kynout v lednici.


Až vstanete, vyndejte těsto z chladničky, propracujte ho (půjde to ztuha), nechte. Tématické fráze: domaci housky domácí housky recept housky recept housky recept na domaci housky housky domácí recept na housky housky z domaci pekarny pečeme housky domácí houska recepty domácí housky recept domácí housky domací pečené housky křupavé domácí housky z pekárny domácí housky bez kynutí domaci housky z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения