čtvrtek 20. října 2016

Historické poháry na víno

Historické poháry na víno

Historické repliky číší na víno z lesního skla se i přes svoji zdánlivou křehkost vyznačují odolností a pevností a při ťuknutí o sebe vydávají krásný zvonivý tón. Výjimečnost těchto replik středověkých sklenic oceníte při praktickém užívání. Na této stránce naleznete starožitné sklenice, poháry , korbele a podobné skleněné starožitnosti. V nabídce starožitníků z celé ČR najdete starožitné sklenice punčové, sklenice koktejlové, půllitry, lázeňské pohárky, poháry , korbele a tak dále. E, POHÁRY I SKLENIČKY - lesní sklo -zelené sklo Repliky číší, pohárů a skleniček - originální dárek k svátku, k narozeninám, k promoci nebo jako svatební číše.


Historické poháry na víno

Uvedené ceny jsou za celou soupravu, tak jak vidíte na obrázku. Zelené sklo neboli lesní sklo je vyráběno tradičními metodami, které se dochovaly z území Čech z 14. Historické sklo nepřestává lidi fascinovat, proto je výroba replik historického skla stále živým řemeslem. Nejen barva je typickou vlastností, ale i přítomnost bublinek.


Na červené víno saháme po břichatých sklenicích, aby mohlo víno dýchat, tj. Originální kousky Námi nabízené sklenice na víno a sekt jsou vyrobeny z potravinářského skla (horní čirá část). Aktuálně se nacházíte na stránkách velkoobchodu.


Pokud tedy máte zájem o odběr většího množství skla nebo výrobu na zakázku, tak jste zde správně. Pokud sháníte dárek nebo kusové zboží skladem, navštivte maloobchodní e-shop florianovahut. Vyberte si skleničky na víno z produkce nejlepších českých i zahraničních skláren. Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil.


Ochutnávky vína z perfektního skla ocení jak milovníci vín, tak i. Správné poháry na víno pro dokonalý chuťový zážitek. Sklenice na červené víno , sklenice na bílé víno , pohár na sekt nebo dezertní sklenice na víno. Pro každý druh vína, je určen speciální pohár. Výběr správného poháru má vliv na to, jak se rozvine aroma servírovaného vína. V závislosti na tvaru dochází ke.


Historické poháry na víno

Pivní korbely a keramické poháry či kalichy na víno z keramiky, dřeva a cínu pro dobové popíjení lahodných moků. Ideální výbava na LARP či historické akce. Javascript ve vašem prohlížeči není povolený, obchod nebude fungovat správně.


Starožitné kovové Poháry. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. AKCE - VÝPRODEJ GOTICKÉHO SKLA SOUPRAVY ČÍŠÍ NA VÍNO , S KARAFOU NEBO DŽBÁNKEM Soupravy skleniček na víno , šampus, medovinu. Objem 2ml, výška 13. Materiál: keramika, glazura.


Sklo provází lidstvo již od 5. Naše výrobky Vás provedou celou jeho historií. Najdete zde historické sklo, lesní sklo, středověké sklo v podobě sklenic, pohárů, karaf, džbánů, kalíšků, číší, misek atd. Historickou techniku využívá dodnes také podmalba, malování na sklo a výroba.


Největší e-shop luxusních sportovních cen, specialista na skleněné ceny a skleněné plakety pro firmy a společnosti, ceny pro nejlepší zaměstnance, ocenění, golfové ceny, křišťálové trofeje, ceny pro tenis, ceny pro fotbal, ceny pro rybáře, jmenovky na oděv, odznaky, medaile, medaile ražené, řády a ocenění, přívěsky. Cabernet Sauvignon rosé je skvělé víno nejen na jarní a letní období. Svoji pestrou aromatikou po černém ovoci, rybízu, jaho malin a svěží kyselinou Vás bude neskutečně bavit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения