pondělí 31. října 2016

Prodám zmrzlinový stroj carpigiani

Prodám zmrzlinový stroj značky carpigiani TOP italský stroj nejvyšší kvality. Stolní provedení, vzduchem chlazený, 230V. Zboží je možné po dohodě poslat přepravní společností Toptrans po celé ČR a SR.


Kovová míchadla s plastovými stěrkami, velká výhoda, že při opotřebení stačí vyměnit pouze stěrky a ne celé šneky - úspora. Zmrzlinový stroj Spaceman 338. Nášleh, chlazený vodou , rky starý.


Nabízíme Vám možnost nákupu, odkupu a pronájmu zmrzlinových strojů. ZMRZLINOVÝ STROJ - stroj na zmrzlinu pro každého. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků, diskuzních příspěvků a dalších textů je povolenou jen se souhlasem provozovatele.


Třípákové provedení, 3V, kapacita 3porcí za hodinu. Možnost profinancování na. Italská kvalita stroje i zmrzliny. Některé stroje už mají svá místa a točí první zmrzliny této sezóny.


Nutno vidět a vyzkoušet. Vybaven nášlehovými čerpadly. PŘENECHÁM - ZAVEDENÉ ( 15let ) občerstvení s točenou zmrzlinou v Českém Krumlově , aktuálně s dvouletou smlouvou.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Kapacita 3porcí za hodin. Carpigiani je špička mezi stroji na točenou zmrzku. Vzduchem chlazený stroj , v provedení tři páky - dva druhy plus mix.


Komplet vybavené - zmrzlinový stroj CARPIGIANI - COLDELITE UF 2! Vyberajte z inzerátov. Prodám plně funkční italský zmrzlinový stroj na točenou zmrzlinu - jednopákový CARPIGIANI RAINBOW. Prodám tento zmrzlinový stroj na točenou zmrzlinu, který smíchává již hotovou zmrzlinu ( kopečkovou) s ovocem, ořechy, bonbony, zeleninou a další. Tato nabídka od prodejce macek00byla archivována dne 17.


Typ: prodám Vloženo: 27. Před prodejem servisně zkontrolovaný. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Pomoc, Otázky, Hodnotenie, Kontakt,.


Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen. Najmenši zmrzlinový stroj s kapacitou litorv a môžu mať jeden, dva alebo tri valce. Je najviac používaný stroj na točenú zmrzlinu. Detailní popis produktu.


Jedná se o jednopákový stroj pro výrobu kvalitní točené zmrzliny. Prodám profesionální zmrzlinový stroj na tři druhy zmrzlin, v perfektním stavu, pravidelný servis, prodej a náhradní díly v Ústí nad Labem. Důvod prodeje rušení provozovny. Vybíráte stroj na výrobu točené zmrzliny nebo ledové tříště a nevíte, který zvolit? Využijte naše bohaté zkušenosti a kontaktujte nás!


Rádi vám poradíme s výběrem toho správného vybavení přesně pro vaše potřeby a zařídíme vše potřebné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения