pátek 21. října 2016

Veselá trojka koncerty 2016

Kliknutím na znak (I) se Vám v novém okně prohlížeče zobrazí info pořadatele. Budeme rádi, když nám budete projevovat svou přízeň, ať již účastí na našich vystoupeních nebo nákupem námi vydávaných nosičů. Najdete tady aktuální informace o naší kapele a jejích uměleckých aktivitách, které jsou zaměřeny na široké publikum, které má rádo lidové písničky.


VESELÁ TROJKA Pavla Kršky. Městského úřadu Rájec-Jestřebí. Zobrazit odehrané koncerty. Zatím zde nejsou žádné koncerty.


Letní kino Koncert Veselé trojky Pavla Kršky je zaměřen na široké publikum, které má rádo lidové písničky. Novým sídlem DSO a současně korespondenční a fakturační adresa s platností od 5. Bude polojasno až oblačno, místy přeháňky, od 400m srážky sněhové. Dovolujeme si Vám oznámit změnu týkající se sídla našeho dobrovolného svazku obcí.


Denní teploty až 10°C. Noční teploty až -4°C. Studio znajduje się w gmachu Polskiego Radia przy ul. Tu Program tworzy i stąd nadaje swoje audycje. Gruntownie odnowiony i zmodernizowany budynek ma swoją długą.


Koncert To, co najpiękniejsze… – Zima Dancing, salon, ulica w rytmie ragtime Section49. Strzeżysza – oniryczna podróż przez obie. Patronaty Trójki Zaistnienia P. Oficiální stránky Města Rájec-Jestřebí. Obsah Zpět na Koncerty. Vstupenky v ceně 16- Kč jsou již v prodeji.


Koncert hudebního uskupení Pavla Kršky známého především ze Šlágr TV. Lidovém domě koncert Veselé trojky. Datum Název akce Město Místo konání.


Veselá trojka se poprvé veřejnosti představila v TV Šlágr 23. V souvislosti se zrušením většiny akcí, bohužel nemůžeme ručit za správnost termínů akcí uvedených na kdykde. Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi.


Info ke Kalendáři akcí. Pavel Krška heligonka Miroslav Hrdlička klávesy Jaromír Kozelek akordeon Pavel Krška, Miroslav Hrdička, Jaromír Kozelek, to jsou tři dlouholetí kamarádi, kteří celý život hráli muziku pro široké vrstvy posluchačů. Hudbu, kterou nyní hrají, tvoří pro všechny. Na GoOut sa dozvieš všetky novinky, koncert , najnovšie info, vstupenky a viac. Sprawdź na GoOut najświeższe informacje, koncert , bilety i wiele więcej.


Pro lepší přizpůsobení obsahu pro Vás, bezpečnosti, měření statistik návštěvnosti a lepší zpětné vazbě tento web používá cookies. Klikáním a navigováním po stránce souhlasíte s tím, že sbíráme o Vás anonymní informace přes cookies. Písničky čerpají ze života tak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения