čtvrtek 20. října 2016

Bona vosk

Professionals, homeowners and parquet producers use our products for sanding, finishing, fastening and cleaning of wooden floors. Jemně zdůrazňuje přirozenou strukturu dřeva a umožňuje dřevu dýchat. With its headquarters in Sweden, Bona is now present in more than different countries all over the world through subsidiaries and distributors.


Replacement velcro-backed microfiber cleaning pad for the range of Bona spay and floor mops. These microfiber cleaning pads are effective at cleaning dust, dirt, scuffs and stains from wood floors. They are machine washable and take seconds to change. Bona HS- Vosk je pastový tvrdý vosk bez rozpouštědel s přísadami, které působí protikluzně. Tento vosk uzavírá póry dřeva již naimpregnovaného olejem a chrání je před pronikáním nečistot a vlhkosti.


Po aplikaci tohoto produktu získávají povrchy protikluzné vlastnosti a decentní vzhled. Používá se ve spojení s oleji. Dodáváme produkty pro instalaci, údržbu a renovaci dřevěných podlah. Aplikujte pomocí mopu a utěrky Bona Applicator pad (mikrovláknová utěrka žlutá). Pro dosažení nejlepších výsledků aplikujte rovnoměrnou tenkou vrstvu.


Tento vosk bez rozpúšťadiel obsahuje iba prírodné látky ako vodu, parafín, kolopodium, atď. Potvrzením a používáním těchto stránek dáváte svůj souhlas s jejich použitím. Nepoužívejte Polish na žádné podlaze, na které byl předtím použitý vosk. Pokud byl povrch ošetřen jiným typem poliše, popřípadě máte-li. Objednané 1€ bez DPH.


Bona vosk na parkety je prírodný prostriedok pre povrchovú ochranu drevených podláh, ako alternatíva ku lakovaniu. Vosk na parkety - bona Vosk na parkety - bona. Nenahradzuje leštidlá ! Vosk a olej na drevo sú prírodnou alternatívou na ochranu dreva s vysokou odolnosťou, a to v exteriéroch aj v interiéroch.


Kedy zvoliť oleje a vosky, aké sú ich vlastnosti a ako ich správne nanášať? Prečo zvoliť vosk a olej na drevo? Drevo ošetrené olejmi alebo voskami si udržiava svoje prirodzené vlastnosti. Vosk je bez rozpouštědel, bez zápachu, nehořlavý, šetrný k životnímu. Tekutý parketový vosk ,vhodný zejména pro údržbu dřevěných podlah, je vysoce voděodpudivý a protiskluzový.


Na voskování podlah vždy používáme ten. Přírodní přípravek pro povrchovou ochranu dřevěných podlah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Oleje a vosky na drevo. Nachádzate sa v kategórii olej na drevo a vosk na drevo. Narozdiel od laku, ktorý uzatvára póry dreva a má sklon k praskaniu a odlupovaniu, olej na drevo poskytne tomuto materiálu to, čo potrebuje - dýchať.


Bona HS Vosk se používá především ve spojení s Bona Oil 90. Při použití vosku Bona HS vosk získá dřevěná podlaha protiskluzové vlastnosti a dokonalou ochranu proti pronikání vlhkosti a nečistot. Jedná se o pastový vosk , který je velmi tvrdý. Prípravok na údržbu lakovaných a farebne lakovaných drevených podláh. Obnovuje lesk a zároveň zaisťuje ochranu pred opotrebovaním.


Lesklý prípravok pripravený k okamžitému použitiu. Odolný, pridaný polyuretán pre lepšiu odolnosť. Bona Leštěnka na parkety - LESK je určena k údržbě lakovaných a barevně lakovaných dřevěných podlah. V našem sortimentu naleznete také kompletní autokosmetiku včetně vosků a leštěnek na auto. Nízké ceny, vše skladem a dodání do hodin v našem e-shopu!


Loba HS 2K ImpactOil Color je dvousložkový barevný olej bez rozpouštědel. Naolejované podlahy jsou vhodné jak do domácností, tak pro komerční prostory jako j. Nákup bez rizika: dní na vrácení. CASTROL EDGE 5W-LL 23. Castrol EDGE s technologií Fluid TITANIUM je náš nepokročilejší motorový olej.


Transformuje svou strukturu tak, aby mohl být pod tlakem ještě silnější a aby redukoval tření snižující výkon. Použití pro dřevo v interiéru i exteriéru, zahradní nábytek, pochozí dřevěné podlahy a rošty z exotických dřevin jako teak, bangkirai, douglaska, ale i jehličnaté dřeviny typu modřín, smrk, borovice, jedle apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения