středa 19. října 2016

Froté na ručníky metráž

Své využití mají rovněž na dětské oblečení - čepičky, mikiny, utěrky, žíňky, čelenky. V naší nabídce máme kvalitní froté s bambusovým vláknem a bavlnou, které je zákazníky velmi vyhledávané a oblíbené. Na kusové froté výrobky ( ručníky , osušky, župany a další) vyšíváme zadané motivy a firemní loga. Technologie tkaní umožňuje při výrobě vetkávat plasticky ( pomocí různých délek smyček) nebo barevně (barevná příze) zvolené motivy přímo do plochy froté výrobku. Jedná se o zbytkovou metráž ručníkoviny (vaflovina, froté ) za velmi výhodné ceny.


Cena je uvedena za 1běžný metr. Ručníky v naší nabídce můžete kombinovat s froté osuškami ve stejné barvě a dezénu, čímž si docílíte dokonalého designu ve Vaší koupelně. Froté a metráž na latka. Vážení zákazníci, vzhledem k velkému počtu příchozích objednávek je aktuální termín expedice vaší objednávky - prac.


Náhradní potahy na matrace - chrániče. Textilní dort pivčo Textilní dorty Osušky ručníky se jménem - přezdívkou. Veškeré nabízené materiály jsou skladem s možností okamžitého odběru.


Ceny k nabízeným materiálům, budou dopočítány na základě poptávaného množství. Standardně jsou prostěradla určena do výšky 15cm. Látka froté je ze 1 bavlny. Vyznačuje se velmi příjemným povrchem a vysokou nasákavostí. Hodí se na župany, pyžama, ručníky a osušky a mnohé jiné.


Nejsme schopni ovlivnit barevnou kalibraci vašeho monitoru. V nabídce máme také froté s PVC zátěrem. Vyniká totiž dokonalou savostí, proto se z ní šijí ručníky , osušky, župany, utěrky, bryndáčky i dětské oblečení. Zkrátka všechno, u čeho vám savost přijde vhod. Nabízíme Vám velice kvalitní froté v metráži.


Froté na ručníky metráž

Naše froté je vyrobené ze 1 bavlny. Vhodné pro rozmanité použití. Pokud se Vám zboží líbí, řekněte o něm svým přátelům. Nakupujte froté jako metráž latka. Metráž lze objednávat od min.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Charakteristickou vlastností tohoto materiálu je vysoká savost, dále je froté na dotyk velice příjemné a hebké. V připadě zájmu, prosíme o uvedení čísla barvy z nabídky froté prostěradel. Možnost vložení do poznámky při dokončení objednávky. U velkoobchodního prodeje, bude cena zaslána na základě poptávaného množství.


Navíc je nabízíme v mnoha barvách. Používáme technologie, jako jsou soubory cookie, abychom mohli přizpůsobovat obsah a reklamy, poskytovat funkce sociálních médií a analyzovat provoz na webu. Nakoupíte zde bytový textil (povlečení, prostěradla, záclony, závěsy), textil do kuchyně i do koupelny, látky v metráži (oděvní, dekorační i speciální), vlny a příze, textilní galanterii, textil pro děti, pánské. Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc! V naší nabídce objevíte nejen klasické bavlněné froté ručníky , ale i unikátní bambusové ručníky a osušky.


Můžete vybírat z nepřeberného množství barev i vzorů, a stejně tak velikostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения