středa 5. října 2016

Balistický nůž

Moc se vám omlouvám za svůj hlas, ale mám rýmu a nemůžu moc mluvit. Nůž s výmetnou čepelí ( balistický ),, AGENT- MAGNUM “ Tento nůž vychází z III. Brno Nůž – vítěz kategorie bojový nůž. Pokud jsem to pochopil, je balistický nůž předmět ve tvaru nože, který střílí čepel, a to na principu uvolnění mechanické energie (žádná chemická reakce tam není, jen silná pružina).


V tom případě jde o podmnožinu pojmu střelná zbraň, kterou zákon označuje pojmem mechanická zbraň (viz příloha 1). Pokud na nůž napíšeš Balistický nůž , tak to do skupiny zbraně maskované jako jiné předměty přeci nepatří. Tedy pokud policajti umí číst. Edit: Policajti berou za zbraň jakýkoli předmět, který bude při útoku důraznější vůči tělu. Třeba klíče, zapalovač apod.


Ballistic is a vibrant twist on the addicting ball-shooter classic with a unique, improved scoring system. Tap and drag to aim and eliminate all the tiles before they pile up. When a tile hits the bottom row, the game is over. Keep coming back to try and top your own high score! Metný nůž - jestli myslíme oba totéž - to je kapitola sama pro sebe.


Jestli dobře chápu situaci, tak p. Puda tvrdí, že tenhle nůž je jeho konstrukce a já nemám důvod mu nevěřit. Rozhodně je to pravděpodobnější než to, že. Nůž se vyznačuje zajímavým zeleným pouzdrem, které obsahuje kleště na dráty (ovšem s naprosto odlišným mechanismem než u bodáků pro AK).


Foto: Pouzdro nože NRS-2. Uvnitř rukojeti je vložena hlaveň na jeden náboj ráže 62xmm (SP-3). Nůž má účinný dostřel metrů, protože má hlaveň délku pouhých mm. Ruský nůž po dvou metrech rotoval a převracel se. Pudův držel balistiku ,směr a měl mnohem vyšší průraznost.


Ruský typ měl duralové tělo a hlavice se často poškodila a zasekla,Pudovým se daly zatloukat hřeby. Pudův nůž testovali naše speciální jednotky a nebýt té tragedie,tak šel i do výzbroje. Do širšího povědomí vstoupila tato společnost během 2. Ka-Bar nože s pevnou čepelí si můžete vybrat v původních verzích s koženou rukojetí nebo v moderním provedení pro 21. Balistický nůž je použitelný pro speciální jednotky a pro ty, kteří by zasahovali v případě nepokojů, nebo zasahovali ve velkých skupinách lidí, kdy potřebují jednotlivce vyřadit za jakoukoliv cenu a nemohou použít střelnou zbraň!


V ŽÁDNÉM případě jsem dříve popisované nemyslel jako obranu jednotlivce! Popis: Prodám originál balistický nůž od p. Nůž je v perfektním, zakonzervovaném sběratelském stavu. Uloženka, nikdy nepoužitý. Bezplatný inzertní portál zaměřený na zbraně, střelivo, uniformy, vojenskou výstroj, airsoft, paintball, historické zbraně, repliky a vojenskou techniku. Náš magazín je rozšířením fóra Střelectví.


Prodám legendární balistický nůž pro ruské speciální jednotky SPECNAZ. Jedná se o nůž z let min. Pružina silná,velmi odolná. Pokud jste uprostřed divočiny, kvalitní a robustní nůž odvede velký kus práce.


Jungle Canopy si hravě poradí se sekáním větví, štípáním třísek a porcováním masa. Cr13MoV nerezové oceli s hladkým ostřím je dlouhá necelých cm. The player with the most kills at the end of the round wins.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения