pondělí 10. října 2016

Jak ohřát pizzu v mikrovlnce

Přinesete si domů oblíbenou pizzu , celou ji najednou nesníte a když si ji chcete dojíst, řešíte dilema. Přitom existuje jednoduchý trik, jak pizzu v troubě ohřát a přitom ji nevysušit! Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření.


Jakou máte zkušenost s přípravou pizzy v mikrovlnce ? Sníst ji studenou, nebo ji ohřát ale s tím, že pizza bude z mikrovlnky vysušená a tvrdá? Jak upéct pizzu bez trouby? Pizza připravená v mikrovlnce (odpovědi) Víte recept na pravou pizzu z pizzerie?


Recept na pizzu (odpovědí) Proč se medvědímu česneku říká medvědí. Jak ohřát párky v mikrovlnce - Taky už jste si ohřívali párky v mikrovlnce a vytáhli jste scvrklé a vyschlé nožičky? Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.


Potřebujete -li ohřát celou pizzu , vyložte plech pečícím papírem, vložte na něj pizzu a pečte v troubě na 230° C přibližně minut, dokud nezačne sýr probublávat. Stačí rozehřát nepřilnavou pánev na střední teplotu, vložit pizzu , zakrýt pokličkou a ohřívat 2-minuty. I bez mikrovlnky si můžete jídlo ohřát.


Bude pak dokonale křupavá. A co víc, bude chutnat jako čerstvě uvařené. Jak na ohřev jídla bez mikrovlnky. Každý druh potraviny vyžaduje při ohřevu něco jiného.


Někdy je nejlepší ohřát potraviny v páře, jindy se zase lépe hodí klasická pečící trouba, pánev nebo hrnec s trochou vody. Nakrájíme na kolečka, pocákáme vodou (to neznamená rozpustíme ve vodě), zabalíme do igelitového pytlíku (jako jsou v supermarketech na pečivo), vložíme v plastové míse do mikrovlnky, zapneme na vysoký výkon na půl minuty. Je-li knedlík málo ohřátý, vrazíme ho zpátky na dalších půl minuty, opakujeme, dokud se z něj. I znovu ohřáté pečené kuře může chutnat jako právě vyndané z trouby. Navrch dejte omáčku, případně pizza koření, oblohu a sýr.


Vytáhněte a hle, máte pizzu v hrníčku! V mikrovlnce pečte vteřin. Podobné recepty jsou v zahraničí velmi populární a například vychytané hrníčkové muffiny jsou opravdu vynikající! Dobře, nejsme tady, abychom diskutovali o něčím vkusu. To je správný způsob, jak ohřát pizzu (a ne v mikrovlnné troubě nebo v troubě) Mnoho lidí říká, že pro snídani není nic lepšího než studená pizza.


V tom případě máte dvě možnosti. Těsto buď zamrazit, což nedoporučuji a nebo si udělat pizzu třeba na další den. Když dělám pizzu , tak takřka vždy mně zůstane nějaké těsto, které již ten den nevyužiji. A jak poté takovou pizzu ohřát , aby byla co možná nejlepší – to se dozvíte v dnešním článku. Koupím mraženou pizzu a jak dál?


Péct zmraženou nebo rozmraženou? Prosím o pochopení,jsem začátečnice. Buď párky trošku propíchnu vidličkou a zvolim menší výkon na vyšší čas, nebo párky šoupnu do mikrotenového sáčku, malinko k nim dovnitř nacákám vodu a sáček uzavřu tak, aby se ve vnitř sice vytvořila pára, ale zároveň aby nevybouchl pod tlakem ohřátého.


Párky poslední dobou taky ohřívám v mikrovlnce , už jen proto, že je to rychlejší a neušpinim hrnec. Taky mám vynikající zkušenost,, dokonce si tak zavařuji jídla na dovolenou. Co lze vařit v mikrovlnce ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения