úterý 11. října 2016

Výkup šelakových desek

Vykoupíme naprosto všechny gramodesky (žánry, interpreti ani stav nerozhodují). Pro druhou část jsou „starý desky“ desky šelakové. Záznamy na šelakových desek bývají raritnější, často šlo o vydání několika desítek či stovek kusů desek , kterých se do dnešních dnů zachovalo třeba jen několik. Méně „šelaků“ se dochovalo také kvů-li datu jejich vydání. Klubem sběratelů šelakových gramofonových desek , Toto je rakce na totalitní Klub sběratelů šelakových gramofonových desek , který smazal mé příspěvky ohledně skutečné hodnoty gramodesek , že je údajně napadám.


Prodam špičkový gramofon od amerického výrobce VPI Industries, nutno. Tyto hodiny vymezené pro výkup knih by antikvář měl mít napsané na. Prodám kusů hodnotných předválečných šelakových gramofonových desek na 78. PC sestav, montáž počítačů. Burza gramofonových desek (LP),Česká Republika has 9members.


Vykupuji vinylové sbírky. Výkup gramofonových desek. Mám zájem o LP desky, singly, alba i kompilace. Rock, pop, elektronickou hudbu, mluvené slovo i klasiku. Bazar a antik gramofonových desek - výkup a prodej LP desek Praha Vykoupíme Vaše gramodesky za nejlepší ceny!


Přineste Vaše gramodesky do naší kamenné prodejny na Praze 1. Desky oceníme na místě a rovnou vykoupíme. Pro větší sbírky přijedeme k Vám domů. Máte doma gramodesky anebo jiné hudební nosiče a již je nepotřebujete? Místo vyhození vám Vinylio nabízí jejich rozprodání anebo odkup. Co pro někoho může být odpa popřípadě nepotřebný kus, pro jiného může být ještě užitečné.


Hudba - Selakove desky bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Speciální náhradní hrot pro přenosku AT-WMpro přehrávání šelakových desek 78rpm. Hrot je speciálně broušen pro redukci povrchového šumu při přehrávání starých šelakových desek. Lze volně použít do standartní přenosky AT-VM95e vi.


Platba a dovoz Kontakt Všetky položky na retro-shope sú predmetom súkromnej zbierky predávajúceho a platia pre ne podmienky Kúpno-predajnej zmluvy v zmysle Občianskeho zákonníka. Přijedeme k Vám a vše na místě přebereme. Momentálně vykupujeme gramofonové desky převážně od zahraničních interpretů. Z domácí scény pouze Jazz, Progressive Rock, Punk, Alternativa. We are sheltered workshop.


Pro potěchu ucha ještě pár tónů ze šelakových desek z konce padesátých let. U první nahrávky netuším oč jde je tam pouze patrné datum kdy byl záznam pořízen. Kapalina pro čištění a mytí starých vinylových i šelakových desek , enzymový koncentrát pro přípravu 1l roztoku. Jsme největší bleší trh a bazar v Ostravě.


Zamlouvá-li se vám představa vyklízení staré půdy a objevování dávno ztracených pokladů, jste na správném místě. Na našem bleším trhu najdete vše od starých kazet, gramofonových desek , fotoaparátů, obrazů, hodinek, hraček, nábytku a různých dekoračních předmětů. Kompletní opravy, servis a ladění klavírů a pianin, všech modelů a značek. Opravy povrchových úprav vč. Odborné stěhování pian.


Servisní zástupce Petrof spol s r. Nabízíme převod gramofonových desek , magnetofonových pásků a kazet na CD. Autorizovaná servisní centra a pozáruční opravy telefonů v prodejnách po celé ČR. Elektromotory vykupujeme jako směs za průměrnou cenu nebo roztříděné na motory bez řemenic, motory s hliníkovým pouzdrem, startéry a alternátory. Více než let zkušeností v oboru ladění pian, koncertní servi klavírů, i ladění a servis v bytech zákazníků. Dílenské geneřální opravy pian, prodej prodej klavírů a pianin.


Antikvariát Knihkupectví Trutnov: nabízí prodej a výkup antikvariátních i nových knih, nových dřevěných kostek, pohledů, gramofonových desek , bankovek -notafílie a mincí -numismatika, řádů a odznaků –faleristika, starých i nových map, starých dokumentů a dokladů, jízdenek, reklamních tisků, plakátů, svatých.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения