středa 19. července 2017

Šnorchlovací maska celoobličejová

Je tak ideální pro začátky se šnorchlováním. Jedná se o nejnovější typ šnorchlovací masky na českém trhu. Ochrana proti koronaviru. Jak předcházet nakažení Covid-19?


Jak si opatřit improvizovanou, ale funkční celoobličejovou masku. Kvalitní šnorchlovací sety v kombinaci šnorchlovací brýle nebo celoobličejová maska a ploutve na šnorchlování. Odeslání do druhého dne. Je šnorchlování nepříjemné? Nenávidíte dýchací trubičkou v puse?


Dive pro BELLA MASK BLACK LXL - Šnorchlovací maska. AGAMA nabízí panoramatické vidění a umožňuje dýchání nosem i ústy. Celoobličejová šnorchlovací maska Seac Fun je maskou pro menší dámské nebo dětské obličeje. Easybreath nabízí panoramatické vidění a umožňuje dýchání nosem i ústy. Maska je vyrobena z velmi kvalitních.


Poznávejte podmořský svět s maskou, ve které můžete zcela přirozeně dýchat. Především exotická moře lákají svojí neskonalou krásou, tak proč si ji nevychutnat plnými doušky? Nový typ šnorchlovací masky s novým uchycením dýchací trubice. Zcela nově vyvinutá celoobličejová maska Smartsnorkel byla firmou Aqualung Sport navržena tak, aby vám šnorchlování přineslo ty nejlepší zážitky a bylo co nejjednodušší. I naprostí začátečníci ve šnorchlování mohou nyní oceán objevovat jako zkušení potápěči.


Tato inovativní maska pro šnorchlování se velmi. Nejlepší celoobličejová šnorchlovací maska ? Mnozí považují model Beon Pro za jedničku mezi šnorchlovacími maskami. Důvod je nasnadě, protože vysoce kvalitní součásti, ze kterých se maska skládá, zaručují skvělé zážitky pod vodou.


Šnorchlovací maska celoobličejová

Vydechovaný vzduch proudí bočními průduchy kolem masky a tím zabraňuje jejímu nepříjemnému mlžení. Ve spodní části masky je výpustný ventil, kterým se při výdechu automaticky vytlačuje voda z masky, pokud při nevhodné manipulaci dojde k jejímu částečnému zalití. Je z ní velmi dobrý rozhle pohodlně se v ní dýchá jak nosem tak ústy a velmi dobře zde funguje cirkulace vzduchu.


To zajišťuje nemlžení skla masky. Výborně se hodí pro lidi, kteří šnorchlovat. Dodal, že takto upravená celoobličejová maska by svého nositele měla před nákazou spolehlivě chránit. Filtrace je 99procenta, takže je to lepší než FFP3. Propustí to samozřejmě částice, které potřebujete k životu a dýchání,“ vysvětlil Miklas.


Jedna z nejlepších celoobličejových šnorchlovacích masek s dokonalým zpracováním a bezpečně řešeným odvodem vydechnutého vzduchu. Konec otlakům kolem očí a zůženého úhlu vidění. Konec nutnosti mít šnorchl v ústech a dýchat přes trubici. Díky těmto ploutvým nebudete při šnorchlování tolik namáhat nohy a můžete si tak pohodlněji a déle vychutnávat krásy. Ideální kombinace na dovolenou a navíc šetří místo v zavazadle!


Tato celoobličejová šnorchlovací maska zakrývá celý obličej a zajišťuje panoramatické zorné pole do 1° a proudění vzduchu, díky kterému se maska nezamlžuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения