pondělí 24. července 2017

Tescoma katalog podzim zima 2016

C Nastavte velikost vyluhovacích otvorů naberte čaj a nechte luhovat. Odkládejte do stojánku. Vhodná i do mikrovlnné trouby!


Skleněná džezva TEO l Elegantní džezva ze žáruvzdorného borosilikátového skla je určena pro přípravu tradiční arabské kávy na plynovém, elektrickém nebo sklokeramickém sporáku. D formičky na tvarování pokrmů PRESTO FOODSTYLE, tvary S 3D formičkami vytvoříte předkrmy, přílohy, hlavní chody i saláty jako proslulí šéfkuchaři. Stylová pánev VITAPAN a praktický mlýnek na strouhanku HANDY jako DÁREK k nákupu!

Rádi byste si odnesli k nákupu něco navíc? Co byste řekli na keramickou pánev VITAPAN? Skleněná poklice UNICOVER Poklice UNICOVER jsou vyrobeny z českého žáruvzdorného borosilikátového skla a dokonale si rozumí se všemi kulatými pánvemi i-PREMIUM STONE. Naplňte vodou a vložte do mrazničky.


Ledovou kouli lze snadno vyloupnout. Tvořítka na ledové koule myDRINK, ks Ledové koule XXL dodají vašemu nápoji styl! PRESTO, s teploměrem Kouzelný celoplastový šunkovar na výrobu domácí šunčičky bez barviv a konzervantů je na světě!


Zdravé dózy PURITY Zdravé dózy do ledničky PURITY jsme vyrobili ze špičkového certifikovaného materiálu, který se používá ve zdravotnictví a farmacii a nijak neovlivňuje kvalitu potravin ani při dlouhodobém skladování. Kč moderní pánev Vitapan.

Akce platí ve všech Prodejních centrech TESCOMA. First page Next page Last page. Made with FlippingBook. This interactive publication is created with. Pánve TESCOMA SmartCLICK jsou opatřeny špičkovým antiadhezním povlakem a pokrmy se v nich nepřipalují ani na sporáku ani.


Blok na nože AZZA, se sedmi noži a nůžkami na drůbež. Souprava na trojobal PRESTO Obalte řízek v trojici chytrých misek! Obalování řízků, sýrů, žampionů nebo kapra v klasickém trojobalu či těstíčku usnadní tři vzájemně spojené misky, které nekloužou po stole. TESCOMA přichází s revolučním řešením – plastovými poklicemi UNICOVER, které sedí na všechny nerezové hrnce, kastroly i rendlíky TESCOMA.


V nádobí zakrytém poklicí UNICOVER pokrmy v lednici nevysychají a neabsorbují aroma ostatních potravin. Oslavte Silvestr stylově! Party napichovátka se zásobníkem a spirálou pro mytí v myčce PRESTO, ks Nejen jednohubky! S našimi napichovátky vyzkoušejte i kanapky, minisendviče i minišpízy , fantazii se meze nekladou.


Otevírací dobu všech poboček, adresy a mapu naleznete zde. Tescoma akce ani sleva už vám tak neunikne. Videa Jak na to názorně demonstrují výrobky TESCOMA v praxi. Katalóg sme opäť rozdelili do tematických kapitol.


A pretože Vianoce, to je vôňa koláčov a vôbec čas, kedy sa každý spokojne naje až k puknutiu, jeho hlavné „piliere“ tvorí rýdzo decembrový sortiment.

Představujeme Vám katalog plný inspirace a krásných produktů pro Váš domov. Další mimořádné ocenění pro společnost TESCOMA ! Nově jsme pro vás do sortimentu zařadili také tolik potřebné ochranné pomůcky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения