pondělí 24. července 2017

Docházkové systémy cena

Docházkové systémy skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Všechna data lze vidět on-line v PC.


Docházkové systémy cena

Ze všech dat lze vytvářet pdf či csv soubory a následně je vytisknout. Nekupujte docházku bez předchozí konzultace! Případné dotazy zodpovíme zde. Zavolejte a vybereme společně to, co pro Vás bude nejvhodnější!


V naší nabídce jsou docházkové hodiny QR-395. Pro mnoho malých firem může být použití tohoto typu docházkových hodin výhodnější než elektronický docházkový systém. Nabídka na docházkový systém Alveno. Výhodné balíčky představují all-in-one řešení pro Vaši společnost. V balíčku se nachází vše, co potřebujete k instalaci a provozu docházkového systému: docházková čtečka s příslušenstvím a docházkový program Alveno ve verzi Business nebo Premium.


Proč používat v době šíření koronaviru raději čipy? Ačkoli běžně doporučujeme zákazníkům zvolit pro identifikaci zaměstnanců u docházkových a přístupových čteček a čidel spíše otisky prstů, jsou situace, kdy se jeví identifikace pomocí čipu nebo karty jako vhodnější. Produkty pro evidenci docházky, přístupové systémy a příslušenství.


Speciálně pro českou legislativu jsme vyvinuli online software, který můžete jednoduše spravovat přímo z Vašeho prohlížeče. Možnost vyzkoušení a technická podpora zdarma! Cenově zvýhodněné kompletní docházkové sady k samoinstalaci. Musíte od nás koupit kompletní systémy.


Z kompletních systémů můžeme pouze odebrat přívěsky nebo karty a dát Vám slevu na množství. Myslíte si, že docházkové systémy TimeBOX nejsou pro Vás vhodné? Podívejte se na docházkové hodiny QR-39 které sčítají docházku.


Poradíme Vám, jaký typ je pro Vás nejvhodnější. Chcete-li je rovnou koupit, přejděte do našeho e-shopu. Provádíme návrhy a realizaci drátových i bezdrátových alarmů, domovní automatizace, kamerových systémů, pronajímáme zabezpečovací techniku, prodáváme a montujeme docházkové systémy , elektrickou požární signalizaci, domácí telefony a zajišťujeme připojení k Tísňové lince Jablotron.


Konečné výsledky je pak možno přímo importovat do mzdového programu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Vás nabízíme řešení docházkového systému na klíč. Elektronický docházkový systém je ve spojení s docházkovými a přístupovými terminály určen pro automatizovanou evidenci docházky, řízení přístupů osob do vymezených prostor, sledování výrobních operací, výpočty. U nás najdete docházkové systémy za akční cenu již od 6Kč.


Ve firmách se používají bezpečnostní přístupové systémy se čtečkou bezkontaktních karet nebo docházkové systémy se čtečkou otisků prstů. Pro pokročilejší evidenci docházky je možné pořídit systémy s rozpoznáváním obličeje. Dostupný biometrický a RFID docházkový terminál vhodný pro lehčí provozy cca do zaměstnanců, případně pro provoz upřednostňující RFID karty.


Docházkové systémy cena

Pro náročnější provozy, zejména manuálně pracující zaměstnance, doporučujeme terminály AX. SOFTWARE ONLINE (DOCHÁZKOVÝ SYSTÉM) Technická podpora zdarma! Vytvoření vašeho účtu Při objednávání na serveru Safescan.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения