pondělí 17. července 2017

Výroba plošných spojů

Výroba plošných spojů , jednostranných i dvoustranných, bez prokovených otvorů. Rychlé a levné plošné spoje. Naše firma se zabývá výrobou plošných spojů se zaměřením na vývoj, prototypy a menší série s možností větších sérií za příznivé ceny.


Výroba plošných spojů

Na menší série máme specializaci na expresní termíny a dodělávky technologických operací na desky. Lepty do kovů obsahují oblast chemical milling, tedy chemické frézování a. Oboustranné desky plošných spojů tímto postupem vyrábím s úspěchem také, jediný rozdíl je v tom, že se vytisknou obě strany desky (opět dávám dvakrát přes sebe), ponechám folii větší a slepím izolepou tak, aby byly otvory pro součástky na folii slícované. Vyrobit plošný spoj rychle, levně a kvalitně, zejména když nechceme tisíc kusů, bývá někdy problém. V následujícím článku bych rád představil zajímavý způsob výroby desky plošných spojů , který používáme na kroužku elektroniky v radioklubu a nevyjde Vás na víc, než pár korun. Výroba desek plošných spojů v Gatemě pokračuje bez výpadků, naše zákazníky obsluhujeme standardním způsobem, normálně vyrábíme.


Ostatní naše divize (informační systémy, projektové poradenství, Apollon) fungují stejně dobře a plynule. Kolegové jsou dostupní na e-mailech nebo telefonech. Jsme vám stále k dispozci. Případné kazy je potřeba buď odstranit, nebo doretušovat přípravky pro výrobu a opravy desek plošných spojů , ap.


Výroba plošných spojů

Poznámka Je-li fólie po sejmutí žehličky i jen nepatrně zkroucená, znamená to, že je nastavena vysoká teplota a hrozí potrhání motivů plošných spojů. Předmětem činnosti je výroba vícevrstvých, dvou a jednovrstvých plošných spojů , pružných plošných spojů , FLEX-RIGID spojů a laserem řezaných nerezových šablon pro osazování SMD. Dále zpracování vstupních dat a jejich vykreslení na laserovém fotoplotru.


Objemem výroby se řadíme mezi středně velké výrobce. Předmětem naší činnosti je návrh, výroba a osazování desek plošných spojů. Na českém i na zahraničním trhu působíme od 25. Již let nabízíme rychlou, flexibilní a cenově přívětivou zakázkovou výrobu s vynikající kvalitou, která je zaručena našimi bohatými letitými zkušenostmi.


Výroba plošných spojů

Chcete-li se na cokoli zeptat, neváhejte se na nás obrátit. Využít přitom můžete uvedených kontaktů. Toto důlčíkování má dvě funkce. Jednak slouží k zachycení vrtáku při vrtání, aby neodjížděl po mědi do stran, za druhé slouží jako záchytné body při překreslování navrženého obrazce z papíru na desku plošných spojů. Další vodící body pro kreslení obrazce mohou vzniknout bodnutím rýsovací jehly.


Specializací firmy Lamirel je výroba plošných spojů a to osazených plošných spojů i neosazených plošných spojů. Další zaměření firmy je výroba šablon pro tisk pasty nebo lepidla, kompletace součástek, jejich osazování na plošné spoje, pájení a oživování osazených desek. Ruční i strojové osazování desek.


Návrhy plošných spojů se provádí v programech na to určených jako je Formica a nebo Eagle se kterými se setkáte asi nejčastěji. Formica je program sloužící k jednoduchému návrhu desek plošných spojů. Je zcela zdarma a tak si jí může stáhnout každý a začít sní hned pracovat. K zapotřebí taky bude sehnat si někde.


Nabízíme tištěné spoje, výrobu plošných spojů a osazování. Plošné spoje s garancí vysoké kvality zpracování. Někdy však jiná možnost není, nebo prostě je to levnější, další řádky Vám poradí jak na to.


V jakémkoli editoru pro tvorbu plošných spojů , případně v jiném programu vytvoříme obrazec plošného spoje. Je vhodné jej před tiskem na fólii zkušebně vytisknout pro kontrolu na normální papír. Pokud pak máte jistotu, že je motiv navržený správně, můžete vše nachystat pro tisk na fólii.


Nejprve je potřeba obrazec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения