úterý 11. července 2017

Kamna do koupaciho sudu

Tento druh ohřívacích kamen umístěný přímo v koupací části horkého sudu , je vysoce efektivní z hlediska přenosu tepla do vody při ohřevu. Svým umístěním šetří místo v okolí horkého sudu. Kamna jsou vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli. Jaká je kapacita sudu ? Kolik lidí se může koupat současně? Někdo dává přednost intimnímu koupání ve dvou, někdo koupací párty s přáteli.


Kapacita koupacího sudu se odvíjí od rozměrů sudu. Tato varianta je perfektní pro komerční využití. Poptávka: vnitřní kamna do koupacího sudu , Krmelín - AAADOPYT. Externí kamna u koupacího sudu.


Materiál - AISI 4nerezová ocel (a 3mm) Vnitřní trubkový rozvohliníkový komín vnitřní teploměr, rošty, tlakový ventil, vypouštěcí ventil. Fakta o sudu CO JE KOUPACÍ SUD? Koupací sud je nádrž válcového tvaru, naplněná vodou, určená k relaxaci.


Sestává z nosného dřevěnného korpusu, tepelně izolační vrstvy, vnitřního pláště, kamen na dřevo umístěných ve vodě a laviček na sezení. Před vstupem do sudu doporučujeme osprchování, aby voda zůstala dlouho čistá. V letním období je vhodné ponechat sud naplněný vodou, aby nedošlo k vysušení. Prodám nový koupací su koupací káď o průměru 200cm vyrobený ze severské borovice, tloušťka 46mm, vnitřní nerez kamna , nerez komín, 2x nerez obruče, lavičky, schůdky, celodřevěný poklop, držák na pití, pádlo na míchání vody. Složený, natřený barvou Remers HK Lazur.


Dají se koupit u vas do koupaciho sudu jen kamna které tam dáváte a popřípadě za kolik Roman sebesta. Vážený zákazníku, je nám líto, ale kamna se samostatně zakoupit nedají. Každá skutečná finská koupací káď nebo dřevěná vana může být vybavena ohřívačem vody: kamna na dřevo (nebo kW), plynový ohřívač vody (kW) nebo elektrický průtokový ohřívač vody (1xkW nebo 2xkW), které jsou umístěny pouze na vnější straně vířivky. Pozn: Uvedené ceny za externí kamna jsou pouze příplatek k sudu , nikoli cena samostatně!


Název koupací su pro nádrž s vodou ohřívanou výhradně kamny na dřevo ponořenými uvnitř, má své doložitelné historické vysvětlení. Pokles teploty v sudu , je při venkovní teplotě st. Po celou tuto dobu, je voda v sudu teplá a tedy má tendenci se kazit a tvoří se v ní bakterie. Vodu v koupacím sudu ohřívají nerezová kamna , ve kterých se topí kusovým dřívím. Vodu v sudu lze ohřát z počáteční teploty stupňů na teplotu stupňů za 2-hodiny.


V zimním období, kdy hladinu vody pokrývá led je doba ohřevu až hodin. Jak dlouho trvá než si lázeň vytopíme ? C, potřebujeme alespoň hodiny, než bude koupání příjemným zážitkem. Součástí sudu jsou dřevěné lavice, dřevěný pult, kamna na dřevo, kouřovo schůdky, zakrytí sudu.


K sudům je možné dodat celou řadu volitelného příslušenství od komponentů na ošetření vody až po masážní trysky či perličkovou koupel. Wellness sudy, Sudoland. Obytné a relaxační sudy.


V této kategorii naleznete wellness sudy, které vám přinesou zdraví, krásu a vitalitu vašeho těla a pohodu mysli. Za let užívání koupacího sudu známe odpovědi na otázky, které by měl znát a zvážit každý, kdo přemýšlí o pořízení koupacího sudu na svou zahradu. Jedině tak, bude užívání koupacího sudu komfortní a bude sloužit k maximální spokojenosti všech členů rodiny. Při koupeli v koupacím sudu s mořskou solí doporučujeme teplotu vody - stupňů Celsia. Tato koupel má příznivé psychorelaxační účinky.


Pokud si přejete koupel osvěžujicí zvolte teplotu vody o něco nižší cca okolo - stupňů Celsia. Dřevěný koupací sud Hot Tub 1s modrou plastovou vložkou a venkovními hliníkovými kamny. Síla stěn koupacího sudu je 28mm. Výrobce doporučuje pravidelně měnit vodu po 3-použití.


Záleží na uživateli, pokud je. Pobyt v sudu je navíc společenská záležitost - koupat se můžete podle velikosti sudu ve - lidech - ideální jako překvapení na domácí party. Po zvážení všech možností jsme vybrali celonerezový sud od firmy SaunaSudy, který má navíc perfektně vyřešené přikládání dřeva a vybírání popela z boku sudu a nehrozí, že při přikládání nasypeme binec do vody.


Pohodlný dřevěný žebřík umožňuje volný vstup do vany. Malý rozměr kamen stojící na boku dodává skutečné kouzlo vany. Venkovní pec je řešení, která vám umožní udržet větší prostor pro koupání uprostřed vany , takže je dobrou volbou pro větší rodinu , která se chce trávit společné chvíle.


Umístěním kamen mimo koupací sud vznikne uvnitř sudu více prostoru pro koupání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения