pátek 28. července 2017

Prosklená lednice coca cola prodám

Prodám plně funkční prosklenou lednici zn. Rauch-výroba Skandilux. Obsah lednice cca 350L, lednice má dynamické chlazení,vnitřní osvětlení a osvětlení reklamní plochy,1 stav,na spotřebič poskytnuta záruka,v případě zájmu Vám spotřebič v rámci jižních Čech dovezeme. Na spotřebič poskytnuta záruka,v případě zájmu Vám spotřebič v rámci jižních Čech dovezeme.


Stroje - Prosklena lednice bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Perfektní stav,původní cena tis. Pro mě zbytečně velká na využití. Elektro - Lednice coca bazar. Profesionální lednice s prosklenými dveřmi.


Prosklená lednice coca cola prodám

Prosklená lednice má na výběr statické nebo oběhové chlazení. Oběhové chlazení chladicí vitríny udržuje díky ventilátoru konstantní teplotu v celém chlazeném prostoru. Vyberte si co potřebujete z 9aktuálních inzerátů v kategorii Lednice.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty coca cola - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. NABÍDKA ZBOŽÍ NA: wé wé wé tečka bazarcentrum tečka cé zet - Pračky - Myčky - Sušičky prádla - Sporáky klasické plotýnkové elektrické i se sklokeramickou deskou - Sklokeramické vestavné varné desky a trouby - Lednice chladnice i prosklené - Mrazáky šuplíkové pultové i prosklené - GASTRO vybavení provozoven a jiné Čisté plně funkční přezkoušené zboží.


Statické chlazení je úsporný chladicí systém s jedním nebo více motory a jedním okruhem. Chladicí technika pro hotely a gastronomii. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Podat inzerát bez registrace. Dostali jste se do nelehké finanční situace a nevíte kam se obrátit protože v bance vám vaši žádost z nějakého důvodu zamítli.


Nyní můžete využít této skvělé příležitosti a získat výhodný finanční úvěr od 40. Kč se splatností kterou lze nastavit až na 2měsíců Vyřízení všech potřebných formalit včetně vyplacení financí. Siltal s velkým mrazákem, výška 16 tř.


Vyndání zabere cca minut. Pouze osobní odběr Praha. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. VÝCHODNÍCH ČECH, město ŽAMBERK.


Pro svojí spolehlivost a dostatečnou chladící schopnost běžně používaná na benzínkách, v restauracích apod. Digitální nastavení a zobrazení teploty. Není lednice jako Lednice aneb město a zámek Lednice vs. Pokud vás někdo pošle do lednice , může mít jenom hla anebo taky může chtít, abyste vyrazili za kulturou do města Lednice , přesněji řečeno na zámek Lednice , a to už je trochu rozdíl.


Coca - Cola , Mattoni aj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения