pondělí 3. července 2017

Rychletuhnoucí beton knauf

Po přidání vody je rychle tuhnoucí malta připravená k okamžitému použití pro veškeré vnitřní i venkovní práce: upevnění a ukotvení oken, dveří, vrat, ochranných mříží, pojistkových skříní, potrubních objímek, vedení, konzolí pro upevnění topných těles, zábradlí schodišť a balkónů, háků do zdiva, plotů, hmoždinek, dále pro rychlé opravy resp. Suchú zmes je vhodé použiť všade tam, kde je požadovaný rýchy náras pevnosti, vysoká priľnavosť k podkladu, zvýšená vodotesnosť a odolnosť voči agresívnemu prostrediu (vykladacie rampy, šachty, vpuste a pod.). Suchou maltovou směs BN lze použít všude tam, kde je potřeba rychlý nárůst pevnosti, vysoká přilnavost k podkladu, zvýšená vodotěsnost a odolnost vůči agresivnímu prostředí (např. síranům). Rychletuhnoucí beton KNAUF BN jemný je prodáván v balení po kg.


Vysoká pevnost v tlaku a rychlý nárůst pevnosti. Ideální pro vnitřní i vnější použití ve stavbách.

Knauf mohou být dosaženy pouze v případě, že jsou používány systémové výrobky Knauf , nebo výrobky výslovně doporučené společností Knauf. Všechna práva vyhrazena. Pro rychlé betonáže, opravy děr, nerovností a kotvení sloupků plotů.


Vhodný pro zalévání ocelových zárubní bezpečnostních dveří. Pro betonáž kanálových vpustí. Pro vnitřní i vnější použití.


Výhodné použití všude tam, kde je požadován rychlý nárůst pevnosti, vysoká přilnavost podkladu, zvýšená vodotěsnost a odolnost vůči agresivnímu prostředí. Z již odzkoušených použití lze doporučit: extrémně namáhané konstrukce a plochy (vykládací rampy), opravy vadných prefabrikovaných.

A polymer-based product designed to provide a mechanical key to backgrounds which are smooth or have limited suction. Can be applied with a brush, roller or by spraying. Use with Knauf Moisture Panel and Knauf Performance Plus.


Směs je také vhodná pro výrobu betonových dílců (překladů, dlaždic) a pro podlahy ve sklepech, garážích a dílnách. Rýchlotuhnúci betón KNAUF BN jemný sa predáva v balení po kg. Nabízíme velké množství produktů. Sádrokartonové desky, omítkové směsi, lepení a obkládání.


To vše a mnohem více naleznete právě v našem sortimentu. Mrazuvzdorná betonová směs Baumit Beton B 2 kg 17Kč. Suchá betonová směs Knauf BN rychletuhnoucí kg 26Kč.


Ručně zpracovatelný rychle tuhnoucí beton pro vnitřní i vnější použití ve stavbách. Použití Suchá maltová směs je složena z anorganických pojiv, plniv a hygienicky nezávadných chemických zušlechťujících přísad. Jemná zrnitost umožňující ideální vyhlasení, vysoká pevnost MPa. Možné pro opravy Kaveren v betonu. MAXPLUG je rychletuhnoucí hydraulický cement pro okamžité utěsnění spár, děr a jiných otvorů v betonu nebo zdivu, ze kterých vyvěrá voda, a to i pod tlakem.


V závislosti na teplotních podmínkách je dosaženo dokonalého utěsnění a spojení s okolním materiálem během - minut. Nesmršťuje se, ale rozpíná. Knauf Clerkenwell is the first Knauf showroom of its kind in the world.

Sloupkový beton Weber rychletvrdnoucí,. Beton rychletuhnoucí BN kg platné do: 24. Spezialhaftgrund - základní nátěr Více informací. Betokontakt Více informací. Hloubková penetrace Více informací.


Renokitt Více informací. Také vhodná pro výrobu betonových dílců a pro podlahy ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения