pondělí 3. července 2017

Ruční lis na mezistěny

Ruční lis na mezistěny - sada Ostatní potřeby a drobné nářadí pro práci se včelami Ruční lis na mezistěny se skládá ze dvou částí. Za jednu cenu získáte hladký lis na vosk a lis na mezistěny. Ruční výroba mezistěn je velice snadná a jednoduchá. Již nikdy více nebudete muset mezistěny nakupovat. Lis hladký ruční je určen k válcování předem připravených silných voskových desek do tenkých.


Ruční lis na mezistěny

Lis gravírovaný ruční je určen k lisování tenkých mezistěnových desek či pásů. Základní rozměr dělničích buněk je 5. Lis na mezistěny model hladký parametry: délka 3mm průměr válce 74mm pohon ruční cca kg pohon ruční. Pomocí hladkých válců se připravuje hladký pás vosku pro další zpracování na gravírovaných válcích.


Doporučujeme si předem připravit voskové destičky a nahřát je v horké vodě než začnete lisovat. Nezapomeňte pro jistotu provádět dezinfekci vosku a to varem na 117°C. Nabídneme vám pařáky, lisy a další včelařské potřeby na včelí vosk, který má hojné využití. Především se používá k uskladnění zásob medu a pylu, ale zkušení včelaři a kreativní lidé naleznou i jiné využití.


Samotná výroba není složitá, ale může být časově náročná. U ručních lisů je nutné každou mezistěnu oříznout na požadovaný rozměr. Matice lisu na mezistěny je nutné potírat přípravkem z dětského mýdla, jarovou emulzí, at aby se vosk na matice nelepil.


Přebytek vosku odteče přepadovou drážkou do nádoby, kde vychladne a poté se. Rozměry lisu: 5x 3mm. Se včelami jsem byl kvůli ztrátě prostorů donucen skončit dříve než jsem ho stihl využít.


Masivní konstrukce hliníkového odl. X 2mm, Langstroth, na dvě mezistěny 1mm, LNMs. Možnost získání dotace až z pořizovací ceny.


Lis ruční nerezový na voští k vyvýječi páry je určený pro efektivní zpracování včelího díla lisováním. Vyvíječ páry není součástí. Lis je vyroben z potravinářské nerezi o síle - mm. Voskové destičky se zahřejí v horké vodě a při samotném lisování se válce potírají odlučovacím prostředkem, například emulzí z dětského mýdla či z medového roztoku.


Nerezový ruční lis - jednoduchý. Praktický nerezový ruční lis , který lze použít k lisování vosku či medu. Stejně tak jej můžete využít k lisování ovoce či při řadě dalších činností.


Jednoduchý lis , který je tvořen podstavcem, vlastním košem (sítem) a lisovací soustavou. Lisování se provádí pomocí závitu. Praktický ruční lis s obsahem l, který lze použít k lisování vosku či medu. Lis bohatě postačí pro malého, až středně – velkého včelaře, který nechce a nebo nemůže investovat do drahého stroje.


Výborná kombinace cena=výkon a kvalita k lisu za příplatek doinstalujeme motorový pohon, včetně elektroinstalace. Oveřená kvalita, v ceně máte zaškolení a. Mezistěny zasíláme na vlastní nebezpečí, přesto je balíme svědomitě a do několika obalů, tak abychom riziko možného poškození minimalizovali. Při delším skladování se mezistěny mohou zdát vybledlé, po delším čase se na nich objeví bílá vrstvička, tzn. Upozorňujeme, že je to zcela přirozený proces, a že nikterak nesnižuje kvalitu ani.


Otvírák, škrabka a lis na česnek IKEA Inzerát byl odebran z oblíbených. Lis Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения