čtvrtek 13. července 2017

Restaurace na pekarne cakovicky

Všechna naše jídla mohou obsahovat všech. NA PEKÁRNĚ, česká restaurace Václava Friče. Jeden z našich nejuznávanějších současných.


Spojte návštěvu naší restaurace s dalšími aktivitami. Tento rodinný penzion se nachází v klidné části západního.

Na Pekarne , Melnik: See unbiased reviews of Na Pekarne , rated 4. Restaurant Na Pekárně Čakovičky in the Mratínu is looking forward to your visit. My ale neházíme flintu do žita a pomáháme těm, kteří to nevzdali. Najdete u nás nejobsáhlejší katalog restaurací, kde pro vás stále vaří.


Pro ukrácení dlouhé chvíle u stolu jsou dětem k dispozici také pastelky a omalovánky. Jiřic, pak odbočka na Zlonín. NA KOLE z Prahy: z Anebo z Čakovic po Ado H.

Z důvodu výpadku elektřiny bude restaurace v pondělí 7. Děkujeme za pochopení a budeme se na Vás těšit. Václav Frič, společně se svým týmem, zde připravuje denně čerstvé menu složené z toho nejlepšího z české kuchyně. Na Pekárně v Čakovičkách, jen pár kilometrů od hranice Prahy, je pravý ráj milovníků poctivého jídla.


Jídla jsou připravována z těch nejčerstvějších surovin pocházejících převážně od lokálních producentů. Oba šéfkuchaři – Václav Frič a Pavel Mencl jsou velcí přátelé již od dob společného působení v kuchyni restaurace Alcron. Spojuje je láska k poctivému jídlu a čerstvým lokálním surovinám.


Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Vyhlášená restaurace Václava Friče, kde si v době oběda bez rezervace nesednete. Celý projekt je zaměřen na tradiční českou kuchyni, a podle toho vypadá celá restaurace i její menu - tvrdé židle, švejkovsky laděný interiér, v nabídce pouze typická česká jídla. Get address of Na Pekárně - Čakovičky, submit your review or ask any question about Na Pekárně, search nearby places on map.


Hovězí svíčková na smetaně s knedlíkem 1Kč. Caesar salát s kuřecím masem 1Kč. Dezerty: 120g Štrůdl Kč.

Přílohy: Grilovaná zelenina Kč. Fazolové lusky se slaninou Kč. Steakové hranolky Kč. Venkovní zahrádka je zastřešená deštníky a markýzami, tak je možno posedět i za chmurného počasí, kde se nachází i venkovní výčep na kterém se čepují různé značky točených piv a byla zde nainstalována tanková technologie, takže si naši hosté mohou pochutnat na výborném tankovém Pilsner Urquell v restauraci i na zahrádce.


Nachazi se v obci Cakovicky , cca min busem z letnan, ze zastavky tam jste za min. Restauraci jsme navstivili na zaklade mnohych doporuceni. Meli jsme hovezi vyvar s knedlicky - vyborny, zelnacka taktez.


We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Naše restaurace nabízí teplá i studená jídla a alkoholické i nealkoholické nápoje. Náš podnik se nachází v Brodku u Přerova a je dobře dostupný autem. Před naší restaurací je možnost parkovat. Provoz je rozdělen na pivnici a restauraci.


Na našem jídelním lístku naleznete takové lahůdky jako je kančí špikovaná kýta z kokořínského revíru se šípkovou omáčkou a perníkovými knedlíčky nebo si zajisté pochutnáte na naší osvědčené specialitě hodin pomalu pečený bok z mladého prasátka v pikantní marinádě s bramborovým pyré.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения