čtvrtek 20. července 2017

Plavky do sauny

Do sauny i hospody jen s umytýma nohama. Buď předem osprchován, omýdlen a odčerven, abys odérem organickým či česnekovým nedusil spolusaunéry v těsné prohřáté místnosti a nemusel být rituálně ubit paličkou a vědrem. Všetci poznáme pravidlá saunovania, pred vstupom do sauny sa vyzlečieme z našich plaviek a zabalíme sa do bielych plachiet, ale prečo je tomu tak? Plavky sú vyrobené zo syntetického materiálu, ktorý nie je prispôsobený vysokým teplotám. To sa potom všetci priamo z bazéna idú zohriať do sauny rovno v kvapkajúcich plavkách.


Najhoršou kombináciou je zloženie plaviek (azofarbivá, ftaláty, chlorbenzeny, tolueny, nikel, kadmium a kto ho vie čo ešte) a teplota (okolo 1stupňov celzia) v saune. Prečo teda plavky do sauny nepatria? Plavky do sauny ani nie, ale stretol som sa už s oblečením do sauny. Prosím, ak ju niekto potrebuje, nech ju má, nakoľko material bola bavlna. Přečtěte si ra jak se správně chovat ve společné sauně.


Nahota v sauně není pro vás? Zvažte saunové oblečení. Pokud vám samotná osuška nebo prostěradlo nestačí, zvažte koupi saunového oblečení.


Kilt do sauny , osuška do sauny se zipem nebo saunové župany vám mohou saunování zpříjemnit. Já si do sauny nahá půjdu, ale ne do smíšené - jak se to sluší ve Skandinávii. A budu se zasazovat o to, aby dotované sauny nediskriminovaly NIKOHO - protože to všichni platíme. A také nepovažuji za fér, když se na Vás takto někdo kouká - máte právo tam jít nahatý, je to pro Vás ze zdravotního pohledu o něco málo lepší.


Pokud jdete do sauny jen v osušce, můžete ji v případě, že tu budete sami, lehce odmotat. Vezměte si ale pro jistotu osušku na zabalení a ručník na sezení, ať v případě návštěvy někoho dalšího zbytečně neplašíte a nebalíte se do propoceného podsedáku. Plachta do sauny HAMMAM sú ideálne pre obohatenie zážitkov v tureckých kúpeloch a umožnia umocniť saunové ceremónie. Ideálna alternatíva za plavky zamestnancov vo wellness priestoroch ako aj vhodný darček pre partnerov a zakazníkov. Plachty do sauny HAMMAM sú ľahké, absorbčné, rýchlo a ľahko prenášateľné.


Na našem e-shopu najdete palubky a dřevo do sauny v té nejvyšší možné kvalitě. Všechny materiály, které na svém e-shopu nabízíme, jsou námi osobně vyzkoušené, díky čemuž se můžeme zaručit za jejich kvalitu a spolehlivost. Přiléhavé plavky navíc brání plnému prokrvení těla, a snižují tak ozdravný účinek sauny na krevní oběh. Spočívalo to, ako by som to správne nazval, v takej fertuške na gumičke.


Pravidlo má ale i hygienické důvody. Mokré plavky mohou být nositeli bakterií, které se v teplém prostředí rychle množí. Plavky bez zdobenia, bez zvýraznenia, najlepšie telovej farby.


Napríklad v parnej saune sa môžu nosiť plavky , sú dokonca aj žiadúce. Co s sebou do sauny rozhodně nebrat? Ačkoli zejména začátečníci je považují za ideální úbor do sauny. Jsou totiž nevhodné hned ze dvou důvodů. Zaprvé jejich materiál není právě příjemný a pohodlný a zadruhé plavky nevyhovují z hygienického hlediska.


Predpokladam ze hlavne na hoteloch si ludia plavky neperu (jedine ak tak v rukach) a ked takto na 2. Bezplavkova zona to isti. Ale hlavne bezplavkova sauna sa nerovna povinnost behat tam na Adama (Evu). Zůstanete-li celou dobu utěsněni a zahaleni, nemůže kůže dýchat a vlastně jste v sauně možná i zbytečně. Drevené vedro do sauny s objemom litrov s transparentnou hygienickou úpravou o priemere cm. Kartáče a masážní pomůcky do sauny nepoužívá každý, i tak jde ale o skvělý způsob, jak si své saunování užít na maximum.


I proto byste měli koupit nějaké masážní pomůcky zvážit. Velmi dobře vám může posloužit například kartáč do sauny. Masáží s ním dosáhnete povzbuzení krevního oběhu, pokožku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения