pátek 14. července 2017

Ruční lis na nýty

Vrchní část přípravku je vyrobena z oceli která slouží pro uchycení průbojníku pomocí závitu. Spodní část je vyrobena z mosazi, která chrání průbojník před ztupením. Návod na použití: 1) je třeba zvolit vhodnou velikost kladívka, 2) šídlem vytvoříte dírku, 3) vytvořenou dírkou prostrčíte část patentku s bodcem a nasadíte. Nýtovací přípravky k ručnímu lisu pro veškeré naše průchodky. Hydraulický lis s maximálním tlakem T vybaven ruční a nožní pumpou pro lisování předmětů.


Tlak tun je možné sledovat a regulovat pomocí manometru umístěného ve vrchní části lisu.

Kč Lis na nýty , průchodky, druky, patentky a perly. K tomuto lisu, si musíte koupit také piston. K lisu můžete použít tyto komponenty viz. Cena za kus, český výrobek.


Prosím registrujte se nebo přihlaste. Lis na mazání ruční , 1ml, GEKO Vysoce kvalitní ruční mazací stroj o objemu 1ml. Ruční lis na patentky stříbrná 1ks.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V rámci bezpečnosti práce nelze na předváděných produktech provádět činnosti, jež mohou způsobit zranění osob, či poškození majetku. Nelze na produktech provádět úkony, jež mohou produkt nevratně poškodit, znečistit, či jinak pozměnit, případně by na produktu způsobily viditelné známky použití.


Lis ( na nýty , průchodky a patentky) Pistony Řetízky. Vhodný pro lisování rozdrcených jádrovin (› jablka, hrušky), peckovin, bobulovin apod. Hmotnost 2kg, vnější rozměry 695x380x8mm, max.


Ručně ovládaný zdvih válce 2mm, hydraulický zdvih pístu mm, max. Pokud potřebujete patentky zalisovávat na profesionální úrovni, nabízíme nově lis na patentky místo kleštiček. Pomocí lisu jsou patentky zalisované velmi.


Narážecí nástroj pro nýty , druky, průchodky a plastové patentky Prym. Sedlářské nýty otevřené. Dvoudílný otevřený sedlářský nýt s velmi užitečným zákusem (prohlubeň na konci dříku), který vám urychlí proces nýtování především opasků, obojků a postrojů a zvyšuje pevnost spoje.


Vítejte v našem obchodě. HANÁCKÁ DÍLNA to je zakázková výroba všech druhů textilních obalů s přidruženým maloobchodem brašnářské galanterie, technických tkanin, výztuh a vybraných specifických regionálních řemeslných produktů (brašnářství, kovářství, dřevěné výrobky a dalších produktů ruční výroby). Jedná se o jednu z nejlepších štípaček kůže na trhu.


Když vidíte zpracování ocelových nožů, je Vám jasné, že štípačka je připravena na spoustu práce.

Video návod k aplikaci druků, stiskacích knoflíků, pomocí malého ručního lisu S3. Ty jsou rukou přimačkávány na trn, který se díky elektrickému pohonu otáčí. Kladem je možnost využití pravé i levé rotace, což je spojeno s dokonalým výsledkem. Slouží k lisování rozdrcených jablek, hroznů a jiného ovoce při výrobě moštů a vín.


Koš, hranoly (4ks) a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva. K nacvaknutí patentek potřebujete: šídlo na propíchnutí látky (já mám s měnitelným bodcem a bodce různé tloušťky), kleštičky nebo lis a taky. Hydraulické lisy mají lisovací sílu až 1tun a skvěle je využijete při různých typech oprav nebo během montážní práce.


Skvělým pomocníkem se stane při nalisování ložisek, nábojů, pouzder, při rovnání os, hřídelí nebo nosníků. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


V kategorii Nýty naleznete nýty riflové a také nýty sedlářské, které jsou určeny zejména pro výrobce kožené galanterie a sedláře. Těmito nýty je možné nýtovat i hůře dostupné spojení dvou materiálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения