pátek 7. července 2017

Parní mop lidl

Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Pôsobí proti alergénom, ničí roztoče vznikajúce z domáceho prachu.


Ekologický, nie je potrebné použiť čistiace prostriedky. Vyrobeno v České republice od úterý, 14. Pro vyhodnocování návštěvnosti webových stánek a optimalizaci marketingových aktivit využíváme cookies. První cenově přijatelný parní čistič, jenž jsem nalezla, byl SilverCrest, privátní značka Lidlu.


Zrovna ho měli v akci, recenze na internetu zněly relativně pozitivně, tak jsem neváhala zakoupila ho. A musím uznat, že těch 4Kč, které mě stál, byla jedna z nejlepších investic v naší domácnosti, ale k tomu se. Parní mop Lidl už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Stále ale existují výjimky, na které se tento druh úklidu nehodí. Tam ale snižte intenzitu páry na minimum. Voda kondenzovaná na podlaze poměrně rychle usychá, nemusíte se.


Na trhu je k dostání i parní mop 5v1. Tyto čističe jsou vysoce variabilní, tudíž s nimi dokážete vyčistit téměř cokoliv. Přístroj je určen k hygienickému parnímu čištění, stírání a vysávání v rámci jednoho pracovního úkonu. Díky páře mop působí hypoalergicky. Mop ničí domácí roztoče a bakterie, pára je k dispozici během vteřin.


Provoz mopu je ekologický bez nutnosti použití čistících prostředků, mop je skladný díky skládací rukojeti. Revoluční mop s rotačním mechanismem v rukojeti za skvělou cenu na Lidl -shop. Our Formil range contains gentle fragrance to keep laundry smelling fresh without being irritating on your skin.


Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem. Tento typ mopu má častěji lepší parametry než mop 2v1. Má vyšší výkon a tedy i vyšší savost, má také. Pokud hledáte vynikající poměr využití, kvality a ceny, tak vám doporučujeme se blíže podívat na Maxxx parní mop 5v1.


Jde o multifunkční parní čistič, který víte použít na podlahy, koberce, čištění oken, napařování oděvů a také jako mop a ruční parní čistič. K úklidu využívá horkou páru. Bez potřeby použití chemikálií, postačí čistá voda. Voda se nalije do nádržky s objemem 4ml. Po zapnutí se zahřeje v průběhu sekund.


Množství páry se nastavuje dle potřeby. Mop je jednoduchý na složení i ovládání. Tyč je kratší, ale mě nevadí, mám výšku 160cm a pro mě je akorát. Mohla by být teleskopická. Vytírá dobře, není možné vyčistit koberec.


V balení by mohl být náhradní mop. Nevýhodou je trochu větší hmotnost. Kabel by možna mohl být trochu delší. Kombinuje dvě funkce v jednom zařízení: parní mop a parní čistič pro péči až o různých povrchů.


Přírodní síla páry likviduje 9 bakterií a dalších zárodků. W Horká pára v kombinaci s návlekem z mikrovlákna umí hotové zázraky. Vaši podlahu perfektně zbaví bakterií a nečistot, a to bez použití jakýchkoli chemických prostředků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения