čtvrtek 13. července 2017

Pláštěnka pončo orig česká armáda

Armáda , PLÁŠTĚNKY - PONČA, Army-vyprodej. Originální vojenské poncho používané Českou Armádou. Používá se na ochranu nejen Vašeho t. Je v nezvyklém maskovacím provedení ( červená, zelená, černá a žlutá - alpenflage ), které obvzlášť výborně maskuje v podzimních měsících.


Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově. Eshop zatím funguje bez omezení.

Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě. Army shop se zásilkovým prodejem nové i použité ARMY výstroje. ARMY SHOP nabízí výstroj a výzbroj AČR i cizích armád. Prodej vojenského vybavení a doplňků rozšířené vyhledávání.


Spínání širokých rukávů na… 1Kč Cena vč. Pláštěnka pončo Supergirl – ORIGINAL. Vhodné pro výšku postavy od 1cm. Od nás k vám poputují přímo z armádních zásob.

EXCALIBUR ARMY je váš odborník na military výprodej! Reflexní prvky pro zvýšenou bezpečnost. Nejedná se o pončo , je opatřeno klasickými rukávy pro ruce.


Nepostradatelná součást turisty, táborníka. Lovecká nebo rybářská pláštěnka je určena pro použití v dešti. Svrchní materiál je nehlučný, příjemný na omak a odolný proti oděru.


Publikace vůbec poprvé detailně mapuje národnostní složení československých vojenských jednotek v zahraničí během druhé světové války a tím přináší na problematiku exilového vojska zcela nový pohled. Komplet nepromokavý PVC ČERNÝ. Lehké pončo z vinylového plastu. Díky malé hmotnosti a tenkosti použitého plastu lze pončo jednoduše sbalit do batohu a nezabere ani příliš místa.


Ideální jako nouzové řešení na výlety. V armáde bolo predovšetkým využívané na kamuflážne účely a to najmä v. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. POPIS použitá švýcarská pláštěnka v perfektním stavu materiál: 1 polyami pokrytý polyuretanem.

Pončo švýcarské maskované použité. Když prší a je potřeba se před deštěm schovat, pomůže vám naše oblečení do deště, pláštěnky, ponča, pláště, JP, armádní originály i současná výroba pracovních pomůcek. Objednávky standardně vyřizujeme.


Situace kolem koronaviru aktuálně v magazínu. O nás Slevy a výhody Magazín Kontakty. Vojenská pláštěnka s možností postavení nouzového přístřešku nebo použití jako plachty. Odolný materiál rip-stop proti roztržení. Součástí přepravní sáček.


Hmotnost pouhých 6gramů. V našem army shopu si potrpíme na kvalitní zboží, které máme samozřejmě skladem. Tím pádem odesíláme každou objednávku téměř ihned.


Věříme, že i ty budeš spokojený. Maskáčové pončo , pláštěnka s průvlaky pro ruce. Výborná ochrana proti dešti na cesty. V maskovacím vzoru US woodland. Díky elektronicky svařovaným švům je možné pončo nouzově použít jako celtu na zem nebo podlážku do stanu.


Kvalitní vysoká obuv za super ceny. Pestrá nabídka, rychlé doručení - to vše a mnohem více na TopArmyshop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения