čtvrtek 6. července 2017

Nákupní centrum

Moderní nákupní centrum - Hypermarket Tesco, více než obchodů, restaurace a kavárny. PŘIJĎTE SI PRO VALENTÝNSKÝ DÁREK DO VIVO! Když nakoupíte v obchodním centru VIVO! Vítejte na stránkách obchodního centra Nový Smíchov.


Nákupní centrum

Najděte obchody, tipy, nápady a praktické informace centra. Objevujte s námi módu, dekorativní prvky či skvělé akce centra. Nejbližší stanice metra jsou Vltavská a Nádraží Holešovice, trasa C. Poukázky lze odebrat pouze osobně s platbou v hotovosti. Není možné platit platebními kartami. Nový foodcourt, toalety, vstupní portály, zónování parkoviště.


A to je teprve začátek! Již brzy si pochutnáme. Máme pro vás prima zprávu, již brzy otevřeme v našem OC vůbec první running sushi na Vysočině. Galerie Harfa nabízí 1obchodů na třech podlažích o celkové výměře tisíc m².


Zvláštní atrakcí centra je terasová střešní zahrada přístupná z restaurací a food courtu, která nabízí velké dětské hřiště, ledové kluziště, zábavní vodní prvky a multimediální atrakce. Vás informovali, že naše obchodní centrum ZŮSTÁVÁ OTEVŘENO s omezeními, která vyplývají z rozhodnutí vlády České republiky ke krizové situaci. Seznam aktuálně otevřených prodejen najdete ZDE.


Obsah stránky průběžně aktualizujeme. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Navigace uvnitř PALLADIA.


Nákupní centrum

Přečtěte si PALLADIUM Magazine Více informací. Rudolf Bondy úspěšně pokračoval v obchodní tradici své rodiny i svého tchána a dokázal významně rozšířit rodinný. Parkoviště u obchodního centra Futurum se s dvoutýdenní pravidelností proměňuje v místo nabízející široký sortiment moravských i českých potravinových produktů.


Centrum günstig bestellt und schnell geliefert. Versandkostenfrei ab Euro. These cookies are necessary for core features on our website to work, e. Some of our cookies are deleted when your browser session is ende e. Nákupní centrum Olomouc CITY.


Nákupní centrum

Na základě vyhlášení stavu nouze v ČR dochází k mimořádným opatření v obchodním centru Olomouc CITY. Praha má nové obchodní centrum , příjemně dostupné. Vyzkoušejte akce pro vaše nákupy v obchodni centrum Europark. Tradiční nákupní výlet s celou rodinou.


Pro děti máme k dispozici spoustu herních prvků. Chcete mít informace o DBK z první ruky? Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a již nikdy nezmeškáte ani jednu výhodnou nabídku z centra DBK. Vážení zákazníci, naše centrum je otevřeno, včetně prodejen, kterým nařízení vlády umožňuje provoz. Zároveň u nás probíhá častější desinfekce prostor a úkli abychom udělali pro vaše bezpečí maximum.


Děkujeme za vaši přízeň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения