úterý 25. července 2017

Prostěradlo 120x200 jersey

Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Vhodně zvolenou velikost poznáte tak, že prostěradlo zakrývá celou vrchní část matrace, její boční strany a přesahuje také do její spodní strany.


Rozměr propínacích prostěradel bývá. Dnes už si snadno vyberete z mnoha barev prostěradlo Jersey 120x2, které lehce navléknete na matraci, v barvách Vaší ložnice prostěradlo Jersey 120x2pro Vás. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou.


Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele. Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak. V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů. Přejete si heboučké úpletové prostěradlo Jersey ? Lůžkoviny Jersey jsou velmi příjemné, heboučké a nemusí se žehlit, což ocení každá moderní žena.


Jsou napínací, takže se prakticky přizpůsobí matraci vysoké až centimetrů. Luxusní jersey prostěradlo 120x2, od českého výrobce. Domácí pohoda Jersey nepropustné a prodyšné prostěradlo s pol.


Prostěradlo 120x2nabízíme v provedení froté či jersey. Pokud dáváte přednost luxusu můžete si zakoupit saténové prostěradlo nejvyšší kvality. V naší nabídce naleznete také nepropustná nebo protiroztočová prostěradla.


Všechna prostěradla 1x 2jsou napínací s vyměnitelnou gumou v tunýlku. U nás pořídíte jersey , froté i bambus opravdu výhodně. Vše skladem, dodání do dvou dnů! Nakupujte na RodinneBaleni. Typickou vlastností jersey prostěradel je jejich hladký a velmi jemný povrch.


Vyráběna jsou totiž z velmi jemné pleteniny, kde jsou použity česané příze. Mezi další vlastnosti těchto prostěradel nepochybně patří i jejich vysoká prodyšnost a dobré absorpční vlastnosti. V porovnání s froté prostěradly.


Vyberte si vhodné prostěradlo bavlněné, froté, mikroplyš nebo mikroflanel v rozměru Vaší matrace. Jejich výhodou je velmi dobrá savost a prodyšnost. Jersey patří k nejhebčím látkám vyráběným z bavlny.


Chcete koupit kvalitní jersey prostěradlo opravdu levně? Detail produktu Do obchodu. Potřebujete oživit nudné povlečení?


Jsou velice oblíbená, hlavně v letních měsících, kdy dávají příjemný, chladivý pocit. Skvěle se kombinují například s krepovým nebo bavlněným povlečením. Jersey ATYP elastické prostěradlo 120x2s gumou - tmavě zelené (17). Jersey bavlněné prostěradlo na dvoulůžko jasně ze.


Varianty (3) 5Kč Goldea prostěradlo jersey s napínací gumou - béžové 120. V zimě hřeje v létě chladí. Kvalitní české jersey prostěradlo 120x2cm.


Materiál je elastický, nemačkavý, velmi snadno se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения