středa 12. července 2017

Papirove krajky

Papirove krajky

Dekorativní jednorázové papírové prostírání - krajky v bílé barvě. Ideální zejména pro stolování jako prostírání nebo podložka pod dekorace. Velmi často se používá také jako podložka pod dorty a jiné cukrářské výrobky. Kulaté, hranaté a oválné. Součástí nabídky jsou papírové krajkové rozetky pod šálky a papírové lepenkové tácky pod dorty různých rozměrů.


Podložky pod dorty dodáváme také zcela nepromastitelné s potahem fólie. Oranžové přání je dozdobené motýlem z papíru pergamen 90g motýli a kytičkou sestavenou z tří různých velikostí kytiček za pomoci výsekových raznic, ve středu kytičky kapka stříbrného glitterlineru. Okraj papírové krajky je ozdoben malými motýlky podle kovové mřížky multi grid Motýlí polibky. Papírové krajky dekorativní.


Dala si tu práci a vytvořila nádherné mřížkové vzory na obálce a záložce. Krásně doplněno embossovanou kočičkou. Máme i vše na marcipán, fondán, čokoládu a další modelovací i potahovací hmoty.


Papirove krajky

Nabízíme také balónky, ozdoby na oslavy, velikonoce či vánoce, svíčky, školní a kancelářské potřeby. Cukrářské krajky papírové hranaté 20x40cm W, 100ks. Pondělí - Pátek : - 1hod. V nabídce máme širokou škálu tvarů a barev. Objednávky obdržené do 1hod.


Děkujeme naší příznivkyni Lvici za zaslání fotografií její papírové krajky. Zkuste si vytvořit jednoduchou vánoční dekoraci z papírové krajky. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás papírové krajky kulaté za TOP ceny nebo papírové krajky kulaté pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Svoje náměty pro další špacírování nám.


Papirove krajky

V bílé barvě, kulaté krajky také zlaté nebo stříbrné, vhodné na slavnostní příležitosti. Pomohou vám k navození opravdu sváteční nálady a dokreslení vyjímečné atmosféry. Pro snížení rizika přenosu viru je okamžitý zákaz hotovostních transakcí.


Veškeré zásilky na dobírku je tak možné hradit pouze platební kartou. Kouzelné krajky z papíru - Anna Šmalcová. Tato publikace, na českém trhu jedinečná, vám umožní nahlédnout do tajů výroby křehké jemné papírové krajky. Naučí vás krok po kroku ovládnout techniku, která je ve světě velmi oblíbená, vyrábět originální a jedinečná dílka, jako jsou přání, záložky do knihy.


Astera G papírové obaly, tisk, vydavatelství - krabice-krabicky. KORONAVIRUS: vzhledem k aktuální situaci bychom vás rádi požádali, abyste volili spíše platbu PŘEVODEM PŘEDEM NA NÁŠ ÚČET než DOBÍRKU. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Tento web používá soubory cookie. Mantenha-se saudável e protegido(a). Lave as mãos, pratique o distanciamento social e confira nossos recursos para se adaptar a estes tempos.


Papirove krajky

Vše je v prvotřídní kvalitě - ozdobdort. Na jednu ozdobu budete potřebovat tři papírové kulaté krajky (upřímně ani nevím nač se opravdu používají – snad pod skleničky? :-)) a oboustrannou lepící pásku. Moss gyakran kezet, ne menj közösségbe, és olvasgasd a témával kapcsolatos forrásainkat, hogy mihamarabb alkalmazkodhass a kialakult helyzethez. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě.


V klidu si najděte papírové krajky hranaté za nejnižší ceny a nebo papírové krajky hranaté pro pohodové oslavy, párty a další akce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения