středa 26. července 2017

Fototisk na sklo

Na skle může být vzor, grafický motiv, nebo třeba fotka. Váš interiér tak může ozdobit například fotka Vaší rodiny či oblíbeného místa. Tisk je vyhotoven na zadní straně skla a je tak chráněn před nečistotami a jeho postupnou degradací jako u klasických fotopapírů. Stačí si tedy jen vybrat jaká fotka se vám. Přímý tisk na sklo zaručí dlouhodobou životnost.


Dodáváme v dárkové krabičce. Dejte svým oblíbeným fotografiím novou podobu. Ozvláštněte stěnu svého domova, interiér kanceláře či firemních prostor fotografií na akrylovém skle. Vysoká hloubka a jas barev. Fotografie je přímo tištěná na mm silné akrylové sklo ( na jeho spodní stranu) a je opatřen bílou krycí barvou proti poškrábání.


Unikátní technologie keramického tisku na sklo. Přelomová technologie pro potisk skla firmy Frajt nahrazuje dosavadní konvenční sítotisk, který se v oboru až dosud používal. Nový digitální tiskový stroj nanáší s neuvěřitelnou přesností anorganické keramické inkousty, jež se stávají posléze součástí skleněné. Vítám vás na kanále Průvodce 3D tiskem. Velmi často se mě ptáte, jak tisknout na sklo.


Grafosklo, tisk na sklo – porovnání. V současné době se potištěné sklo těší nezměrné oblibě. Sklo s fototiskem se v dnešní době stává velmi populárním. Zákazníci se na nás stále častěji s požadavkem na zpracování skleněného obkladu ve variantě fototisku dotazují. Potisk skla a keramiky, tisk na sklo.


Podle požadavku zákazníka na výsledné vlastnosti dekorovaných předmětů tiskneme na sklo buď vypalovacími sklářskými a keramickými barvami a preparáty drahých kovů (zlato, platina), které se fixují na dekorovaný předmět výpalem při teplotách 5-7st. C nebo tisk na sklo provádíme dvousložkovými barvami na sklo a keramiku. Fotosklo je vhodný obklad do kuchyní a koupelen, obklady z fotoskla jsou praktické a moderní.


Fototisk na sklo

Na výběr máme tisíce motivů z kterých si vyberete design který bude ladit s vaši kuchyní. Kalené sklo je 7x pevnější než klasické sklo. Je odolné proti škrábancům a. Akrylátové sklo Pro vaši nejhezčí fotografii použijeme vysoce kvalitní akrylátové sklo s působivým dojmem hloubky.


Deska z plexiskla, jak lze zjednodušeně nazývat akrylátové sklo , je tvarově stálá a má dlouhou životnost. Všechny její hrany po vyřezání vyhladíme. Vy obdržíte fotoobraz bez stop po výřezu, který.


Naše produkty jsou vyráběny za pomocí nejnovějších technologií a nejmodernějších postupů. Používáme kování na sklo té nejvyšší kvality. Naše sklenářství z Mladé Boleslavi vám nabídne široké spektrum produktů ze skla. Nově budeme v Mladé Boleslavi otevírat vzorkovnu a těšíme se na naši budoucí spolupráci. Akrylové sklo dodá snímkům hloubku a stálost barev, naopak hliníková podložka stabilitu.


Neprůhledná folie na sklo – elegantní dekorace i UV filtr. Prezentujte své fotografie v rustikálním stylu – fotografie Vám vytiskneme přímo na dřevo. S realizací skleněných obkladů máme bohaté zkušenosti, které můžou potvrdit stovky spokojených zákazníků. Nechte si vytvořit krásnou památku na své blízké od porcelánové manufaktury s tradicí. Keramická fotografie na hrob je provedena v té největší kvalitě.


Velice snadné a čisté řezání si můžete zajistit perfektně ostrými břity vyrobenými nejčastěji z karbidu wolframu. Pracujete často se sklem nebo chcete začít? Ergonomická rukojeť ze dřeva či plastu padne do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения