pondělí 31. července 2017

Porcelánové sošky rosenthal

Zdravím potřeboval bych zjistit ,jaké je přibližné stáří a hlavně reálná hodnota této pěkné porcelánové sošky ,kdyby jste někdo byl tak hodný a upřímně poradil. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Věříme, že si z široké nabídky porcelánu. Stává se, že krása se objeví ve své základní podobě tak, jak je tomu na herendském porcelánu. Vždyť každý drobný detail,.


Mišeň , Rosenthal , Dražďany. Mnoho sošek a různých figurek. Sbírku je možno prodat také jako celek. Prosím pište vážné zájemce, sběratele. Osobní prohlídka je možná při seriozné a konečné domluvy o koupě.


Vliv italské majoliky se projevuje také v Německu, první porcelánové výrobky pochází z Norimberku, výroba vlastního originálního tvrdého porcelánu se prvně podařila začátkem 18. Míšeň se tak stává kolébkou tvrdého evropského porcelánu, a dodnes si udržuje dominantní postavení. Udaná váha výrobku neodpovídá skutečné váze, která je mnohem nižší. Jedná se o váhu včetně důkladného probalení nezbytného pro bezpečné zaslání.


Ne všechny figurky držíme skladem. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Nabízíme téměř výhradně porcelánové výrobky. Porcelán je pro kulturu a kvalitu stolování nejvhodnější materiál. Výroba porcelánu má v Čechách dlouhou tradici, kterou stojí za to rozvíjet a podporovat.


Stejným způsobem se snažíme přistupovat k nabídce českého skla. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Králík - Rosenthal - Antik bazar – inzertní server pro starožitnosti, prodej a nákup za výhodné ceny. Najdete zde starožitný nábytek, obrazy, porcelán, hodiny, koberce, křesla. Predám porcelánové sošky : soška slona cca 17cm 20€, soška baletky cca 18cm 25€, socha kanoistov cca 53cm 30€, soška jeleňa cca 40cm 40€.


Starožitné porcelánové figurky a sošky. Vyměňte svůj nový porcelán za starý. Je libo Míšeň či Brusel? Na Aukru najdete širokou nabídku starožitného porcelánu. Starý miniaturní art deco šálek s původním podšálkem, z porcelánu dekorovaného na glazuře barvami a zlatem, z produkce 30.


Rosenthal , Selb, tvar model Madeleine, název dekoru inspirovaného dálněvýchodními dekory neznám, značeno zes. Sošky zvierat sú verné kópie svojich živých predlôh. Každá kus je originálnym umeleckým dielom.


Sošky zvierat sa musí servisovať opatrne. Odporúča sa sošky zvierat ručne umývať teplou vodou a utierať jemným. Porcelánový stojánek na sirky, škrtadlo po obvodu, výška 1. Cesta porcelánu z Asie do Evropy byla otevřena v 15. Mezi oblíbené porcelánové starožitnosti uveďme alespoň značku Rosenthal , která se u nás těší velké oblibě.


Prodám dvě porcelánové figurky „Dáma“ a „Muzikanti“. Velikost figurky „Dáma v klobouku“ je 19cm, šířka sukně 11cm, porcelán není značen, jen zn. Dva „Muzikanti na píšťalku“ mají výšku 16cm.


Cena za obě sošky je 300Kč plus poštovné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения