pondělí 24. července 2017

Tyčový vysavač bosch

Tyčový vysavač bosch

Mimořádná lehkost, bezkabelový a bezsáčkový provoz a využití na všech typech povrchů je samozřejmostí. Příslušenství je zakomponováno přímo do těla vysavače, je vždy po ruce a je kombinovatelné. Praktický tyčový vysavač je tak vždy okamžitě připravený k použití. RobustAir zajišťuje trvale vysoký výkon, dokonce i při plném zásobníku na prach.


Tyčový vysavač bosch

ETA nabízí revoluční tyčový vysavač Aqualio s patentovaným systémem vodní filtrace. Dokonale čistí podlahy i vzduch v místnosti a zbavuje jej alergenů. Tyčový vysavač pro perfektní výsledky na všech typech podlah. Pro přizpůsobení různým povrchům při úklidu máte možnost vybrat ze dvou stupňů výkonu.


Bez kompromisov a flexibility. To ponúka tyčový akumulátorový vysávač 2vBOSCH BBH218LTD. Perfektný pomocník na rýchle čistenie s dlhotrvajúcim výkonom. Bosch BBH218LTD Konečne!


Vďaka flexibilnému kĺbu hubica s ním môže vysávať pod nábytkom. Každý typ má svoje pre a proti. Batériové napájanie predstavuje pre tyčový vysávač obrovskú výhodu v mobilite. Nevýhodou však môže byť potreba častého nabíjania batérie.


Oceníte aj podstatne širší výber, ako ponúkajú sieťové varianty. Nyní můžete provádět efektivní a dokonalý úklid. Skvělě se hodí pro vysávání auta.


Tyčový vysavač bosch

Nemusíte proto neustále řešit nedostatečně dlouhý kabel a hledat volnou zásuvku, kam byste ho mohli přepnout. Tyčový akumulátorový vysavač je silný jako podlahový vysavač. Dále jsme zahrnuli filtraci vysavače, přesněji řečeno třídu prachových emisí neboli třídu čistoty vyfukovaného vzduchu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Mimoriadna ľahkosť, bezkáblová a bezvrecková prevádzka a využitie na všetkých typoch povrchov je samozrejmosťou. To nabízí tyčový akumulátorový vysavač 2vBOSCH BBH218LTD. Perfektní pomocník na rychlé číštění s dlouhotrvajícím výkonem. Díky flexibilnímu kloubu hubice s ním lze vysávat pod nábytkem.


Integrovaný ruční vysavač čistí všechny druhy podlah a povrchů. Doba provozu až minut. Díky kompaktní konstrukci a nízké hmotnost. Na prispôsobenie rôznym povrchom pri upratovaní máte možnosť vybrať z dvoch stupňov výkonu. Bezdrátový tyčový vysavač 3v vysává a vytírá jedním tahem, výkonná 25V Li-Ion baterie, ruční vysavač pro povrchy, jako jsou pohovky, židle nebo rohy.


Všetky informácie o produkte. Výkon si môžete pohodlne. Provozní výdrž na jedno nabití je zhruba minut, nabíjení trvá poměrně dlouhou dobu a sací výkon lze regulovat. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Tyčový vysavač bosch

Vysavač nezabere příliš místa díky skladnému madlu. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Komfort jednoduchého používání. Je tak ideálním pomocníkem na chatu nebo do bytů.


Zejména dříve byly doménou amerických domácností, ale v současnosti se těší oblibě i na našem trhu. V jejich prospěch mluví zejména kompaktní rozměry, ale také možnost kombinace tyčového. A to vše bez nutnosti vytahovat, skládat a zapojovat velký vysavač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения