pondělí 17. července 2017

Odšťavňovač angel juicer 8500s

Ideal für intensiven Geschmack. Sellerie-Saft-Rezepte inkl. Schonendes Entsaften mit besten Ergebnissen. Man sieht es, man schmeckt es. Das Top Modell unter den Entsaftern.


Ein Blickfang für die Küche. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Může se pochlubit svou skvělou výtěžností nesrovnatelnou s jinými odšťavňovači, a to zejména na listové a kořenové zelenině a bylinkách. With a powerful twin-gear drive the Angel juices up to more juice and nutrients from fruits and vegetables than other juicers.


Amazing value and great quality build. Acest otel inox SUS3este folosit pentru instrumente chirurgicale. Na súkolia a sito bola použitá chirurgická oceľ SUS31 ktorá je odolnejšia voči pôsobeniu ovocných a zeleninových kyselín. This horizontal twin gear juicer is made entirely of high-quality stainless steel, which not only ensures the quality of the parts, but also provides a luxurious look.


Angel Juicer sa skladá len zo štyroch hlavných dielov. Stainless steel is durable and easy to clean. And it also gives the juicer a beautiful, luxurious look. Tento jedinečný přístroj je velice efektivní a dokáže ze.


Po zastavení spustí zpětný chod. Jakmile se suroviny uvolní, manuálně přepněte zpět na standardní chod a. Hard or chunky vegetables like carrot need a little bit of push. Zloženie a rozloženie prístroja je preto veľmi jednoduché a. Rolls-royce of The Juicers.


Angel juicer denně přispívá k vývoji oblastí zabývajících se zdravým životním stylem. U prvoj fazi grubo melje, u drugoj fazi doslovno žvaće, što omogućava, da se sok odličnog kvaliteta odvoji od dreniranog i isceđenog voća i povrća. With its help, you can easily squeeze juice from soft and hard fruit and vegetables, as well as from leafy and root vegetables. The squeezing takes place through gentle and slow crushing at rpm.


V prvi stopnji sestavine grobo zmelje, v drugi stopnji pa jih dobesedno ˝prežveči˝, s čimer doseže, da se sok odlične kvalitete loči od zdrobljene, izsušene in stisnjene pulpe sadja ter zelenjave. Sokovnik je opremljen z najnovejššo in najdaljšo različico ˝dvojnega zobnika˝, ki učinkovito in hkrati varno procesira v dveh stopnjah. Using a 3-step multi-stage twin gear extraction system, Angel juicers are without peer in juice yield and quality. These gears are only available as a set and are made of high-quality stainless steel (SUS316). Svým majitelům je hodnotným pomocníkem v péči o zdraví a psychickou rovnováhu.


The function and fit are identical. Odšťavňovač je vyroben z vysoce kvalitní chirurgické nerezové oceli. The juicer has excellent even when processing barley sprouts, leafy. A jaké typy značek nabízíme? Díky těmto pomocníkům si můžete připravit nejen ovocnou šťávu, ale také dětskou stravu, ovocné zmrzliny, sýr tofu, nápoje na hubnutí, oříšková másla aj.


Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner Doprava zdarma. Pomaloběžný dvouhřídelový odšťavňovač , který je neporazitelný ve výtěžnosti. Již ani kapka šťávy nezůsta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения