čtvrtek 27. července 2017

Robotický vysavač dtest

Je ale třeba velmi pečlivě vybírat. Náš test aktuálních modelů ukázal, že řada z nich si nedovede poradit ani se základními úkoly, jako je vysávání prachu nebo zvířecích chlupů z koberce. Když vysavač pracuje, neposouvejte jej ani nezvedejte, zbytečně jej zmatete. Ideální je proto nechat vysavač pracovat, když nejste.


Test : Testy výrobků, rady pro výběr, upozornění na nebezpečné výrobky, řešení problémů spotřebitelů a ještě víc. Objektivně, nezávisle, bez reklam. Spotřebitelská poradna.


Skvělé je, že u robotických vysavačů existuje tzv. Tím předcházíme tomu, aby vysavač zajel na taková místa, kde by se mohlo něco převrhnout nebo třeba vylít, případně by hrozilo poškození samotného vysavače. Robotické vysavače vám ušetří čas při úklidu. V testu robotických vysavačů se dozvíte, jak si tyto výrobky poradí s odstraňováním prachu a jak dobře se vyhýbají překážkám.


Za prvé nevybírejte jen podle ceny. Test jasně ukázal, že mile překvapit může i levný robotický vysavač. Stejně tak model v ceně desítek tisíc nemusí vůbec zaručit perfektní úklid. Za druhé nečekejte zázraky. Rychle a bez námahy za nás uklidí, aniž bychom museli vynakládat nějaké úsilí.


Protože nabídka automatických vysavačů je široká, připravili jsme pro vás test robotických vysavačů. Testy robotických vysavačů – vítěz testu nejlepší robotický vysavač. Nevýhodou je velikost odpadních nádob, které je třeba často vyprazdňovat.


Hledáte, který robotický vysavač je vítězem testu. Přečtěte si hodnocení nejlepších robotických vysavačů dle německého Testberichte. Vybrané modely pro srovnání.


Oproti klasickému vysavači bude mít i ten nejlépe hodnocený robotický vysavač nejistou pozici, na druhou stranu současné modely zvládnou vysávat psí chlupy, koberce a naplánovat úklid na dobu, kdy nejste doma. Prvým typom je robotický vysávač na suché vysávanie, druhým robotický vysávač s mopom na mokré vysávanie, ktorý nahradí aj vedro s mopom. Prvý typ je štandardným typom robotických vysávačov, ktorý obsahuje príslušenstvo určené na zber pevných nečistôt a prachu z podlahy do zbernej nádoby.


Druhý typ je v podstate. Jelikož robotický vysavač pracuje zcela ve své režii, ve výbavě má speciální pohybové senzory. Standardní typy těchto robotů se pohybují buď zcela náhodně, nebo na základě naučeného pohybu (například trasa podle písmene „Z“). Dobrá zpráva je, že kvalitní přístroj si lze vybrat i bez velké investice.


Některé typy dokonce dokážou. Horší je to s jejich všestranností. Jen málokterý vysavač si poradí se všemi povrchy a spoléhat se nelze ani na tvrzení výrobců.


Do laboratoře jsme poslali modelů od českých i zahraničních značek. Zkoušeli jsme, jak si poradí s různými nečistotami, kolik toho zvládnou na jedno nabití nebo například to, zda je k něčemu malý ruční vysavač. Na hladkém povrchu se uplatní i robotický vysavač s mopem, kdy antistatická textílie na mopu zachytí i ty nejjemnější částečky prachu.


V některých eshopech ho najdete skrytý pod názvem robotický vysavač na vytírání, ale jedná se o totožný produkt. Dejte si však pozor, zda robot mopuje nasucho nebo namokro. Vítejte na stránkách specialistů na robotické vysavače. Pokud hledáte robotický vysavač nebo potřebujete poradit tak jste na správném místě.


Jsme tým plný odborníků, kteří jsou ochotni se Vám plně věnovat a zodpovědět všechny Vaše dotazy. Pokud nevěříte přijďte se osobně podívat na některou z našich prodejen. Aplikácia sa volá Mi Home a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения