pondělí 17. července 2017

Čím leštit auto

Ako a čím doma leštiť karosériu? AUTOvKELLY Je možné a vhodné leštiť karosériu auta svojpomocne v domáckych podmienkach? Pro leštění je velmi důležité vhodné počasí.


Nejvhodnější je leštit auto při teplotě okolo 20°C a mimo přímé slunce. Proces voskování doporučujeme opakovat dvakrát až třikrát do roka s ohledem na najeté kilometry a podmínky, ve kterých se auto pohybuje.

Pro dokonalý vzhled Vašeho automobilu doporučujeme kvalitní lešticí utěrky, které podtrhnou finální výsledek. Objevili jste na kapotě svého auta poškrábaný lak? K malým oděrkám na autě přijdete rychle a ani pomalu nevíte jak. Příčinou může být nepříznivé počasí, létají štěrk a kamínky nebo také kartáče mycích linek.


Dneska si ukážem jak v rámci možností v domácích podmínkách odstranit malé škrábance v laku na karoserii vašeho aute. Kanaubským tvrdým voskem, jednou za měsíců obnovit. Leštit Tempem celé auto rukama.


Tak to se máte na co těšit.

Chatař Chalupář Lavička z kmene stromu Dodejte okolí domu nebo zahradě šarm vlastnoručně vyrobeným posezením. Brousíme pily v dílně I přes výhody řetězových pil nedá spousta chalupářů dopustit na osvědčenou cirkulárku. Vost na metalizu a leštit a leštit. V nejhorším případě použít leštičku. Po výletě zas auto umýt a leštit a leštit , aby se lesklo.


Po dalším výletě zas umýt a leštit a leštit. Po následném výletě už dojdete k názoru, že auto je věc které není třeba se stále klanět. Jedu na důležité jednání a potřebuji mít i auto v co nejlepším stavu.


Jaký přípravek používáte vy na leštění aut? Všeobecná online poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata. Hezký večer, potřeboval bych poradit prosím, potřebuji na autě rozleštit lak, jsou místama menší škrábanečky, atd tak bych to chtěl zkusit rozleštit. Dále je to lepší vzít ručně, nebo si pujčit někde autoleštičku elektrickou. Ahoj chlapi, dával jsem záslepku zadního stěrače a poškrábal si sklo.


Jedná se o rýhy od nehtů, ale jsou docela hluboké a okolo celé záslepky. Nevíte někdo jak bych ty rýhy odstranil? Vůbec ale nevím jakou pastu na to použít - Tempo?


Pro co nejefektivnější a nejšetrnější mytí doporučujeme používat mycí rukavici, nejlépe Bilt Hamber Auto -Mitt.

Ta je vyrobena z ovčí vlny, která je nejvhodnější pro lak vašeho auta. Auto myjeme vždy shora dolů, ve spodních částech bývá nejvíce špíny a tímto způsobem se dříve rozpustí. Za 70Kč je to nejlepší.


Lak je jako novej a nedrží vodu. Zkusil sem tim jen přední blatník a kousek kufru aby se to dalo porovnat jaxe to chová oproti původnímu. Teď koukám jak mi prší na auto a na tom nenaleštěným je souvislá vrstvička vody. A po tempu sou jenom drobný kuličky vody.


WURTHU,ten už byl lepší ale taky žádná velka sláva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения