úterý 18. července 2017

Kalkulant náplň práce

Popis práce na pozícii Rozpočtár, kalkulant vo Výkladovom slovníku pracovných pozícií. Najbežnejšie vykonávané činnosti a aktuálne pracovné ponuky. Nabídka práce v oboru Odborní pracovníci kalkulací, cen, nákladů a rozpočtů, firma Casta a. ZÁKLADNÍ NÁPLŇ PRÁCE : - poptávání specializovaných subdodavatelů a zajišťování nabídek - analýza a vyhodnocení cenových nabídek - zpracovávání rozpočtů - vypracovávání.


Praxe na podobné pozici výhodou, znalost jazyků Nj a Aj -výhodou-není podmínkou, kreativitu, aktivní přístup k řešení pracovních úkolů a ochotu učit se, dobré komunikační schopnosti, pozitivní myšlení, znalost práce s programem KLAES výhodou, znalost práce na PC podmínkou, časová flexibilita, ochota pracovat.

Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. Vybírejte z volných pracovních míst a brigád v celé České republice. Pošlite svoj životopis a nájdite si nové zamestnanie ešte dnes!


Požadujeme: odborné vzdělání v oblasti strojírenství, praxe ve strojírenské firmě min. Firemní prezentace společnosti ČNES dopravní stavby, a. Náplň práce , pravomoci a zodpovědnosti. Adresa Benátky nad Jizerou Odpovězte teď a budete mezi prvními Datum vystavení 9.

Výrobní přípravář pro dopravní s. Vďaka prehľadnej analýze, ktorú Vám vypracujeme na mieru, zistíte, ako sa plat mení v závislosti od praxe, vzdelania či regiónu. Dozviete sa viac o najčastejších benefitoch či platovom rozpätí. V současné době hledáme do našeho kolektivu TISKAŘE (ofsetový stroj Heidelberg) a OBCHODNÍHO ZÁSTUPCE (akvizice nových zákazníků).


Jste vystudovaný stavař a máte praxi s rozpočtováním staveb? KALKULANT NÁPLŇ PRÁCE : - zpracování kalkulací pro obchodní jednání - v případě potřeby jednání se zákazníky - vedení příslušné dokumentace (kalkulace, poptávky, nabídky) - komunikace s ostatními odděleními PRACOVNÍ POŽADAVKY - časová flexibilita - vyšší odborné či středoškolské vzdělání s maturitou - NJ nebo AJ slovem i písmem výhodou. Vhodné po rodičovské dovolené, možnost přizpůsobení prac. Banskobystrický kraj, Nitriansky kraj, Trenčiansky kraj, Žilinský kraj INDEX NOSLUŠ s. Kalkulant - konštrukčné oddelenie v automotive 06.


Provozovatelem Portálu a souvisejících služeb je společnost PRÁCE. Získejte zaměstnání a začněte pracovat již zítra. Máme všech pracovních nabídek z celého českého internetu. Pracovní náplň zaměstnance je upřesněním pracovních činností, které má zaměstnanec vykonávat v rámci sjednaného druhu práce. To dává zaměstnavateli značnou volnost a možnost.


Jste technicky zdatný člověk s analytickými schopnostmi? Máte technické či ekonomické vzdělání a domluvíte se anglicky?

Máte zkušenosti ve strojírenství a baví Vás práce s čísly? Pak nám zašlete Váš životopis! Chcete se podílet na realizaci mostních staveb a pracovat se špičkovými odborníky?


Udeľujem týmto súhlas so správou, spracúvaním a poskytovaním všetkých mojich osobných údajov uvedených v osobnom profile, životopise, motivačnom liste a iných prílohách súvisiacich s hľadaním práce podľa zákona č. Tyto pracovní nabídky byly shromážděny z internetových stránek zaměstnavatelů či agentur, které specifikují, že dané pozice jsou vhodné pro osoby se zdravotním postižením (OZP) V žádném případě to ale neznamená, že pracovní nabídky bez tohoto označení jsou pro OZP nevhodné. Stále čekáme na vaše potvrzení. Druh práce a pracovní náplň Druh práce , který má zaměstnanec pro zaměstnavatele vykonávat, je jednou z podstatných (povinných) náležitostí (ujednání), které musí obsahovat pracovní smlouva.


Druh práce je zřejmě nejdůležitějším pojmovým znakem, který charakterizuje pracovní smlouvu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения