pondělí 17. července 2017

Nerezové hrnce velké

Nerezové hrnce větších a velkých rozměrů. V nabídce naleznete gastro vybavení za rozumné ceny. Nádobí pro školní jídelny, vývařovny, restaurace, hotely i pro domácí použití. Levné velké nerezové hrnce (nádoby) se hodí do domácnosti, na farmy a statky (na mléko) nebo na zabijačky. Vzhledem k tomu, že tyto velké nerezové nádoby nejsou vyrobené v profi kvalitě, doporučujeme nepřenášet je, když jsou plné a těžké.


Nerezové hrnce velké

Madla by nemusel takovou zátěž vydržet a hrozilo by např. Pro domácnosti vám postačí hrnec o objemu – l. Vysoký hrnec s poklicí je vyroben z nerezové oceli. Objem tohoto hrnce je 9litrů, průměr je centimetrů a výška je centimetrů. Kvalitní velkokapacitní hrnce - gastro. Nejčastěji u nás nakupují gastro provozy, jako jsou školní kuchyně, restaurační kuchyně, vývařovny, myslivecká sdružení, skautské tábory a mnohé další.


Velké smaltované a nerezové hrnce a kastroly jsou potřebné při domácích zabijačkách na vývary, polévky, omáčky ale i na rozpouštění sádla. Všechny kastroly a hrnce jsou opatřeny poklicemi. Speciální velkoobjemové MEGA nádobí. Velké gastro hrnce a gastro kastroly v naší nabídce jsou pro gastro provozy - tedy školní kuchyně, vývařovny, hospody, restaurace, hotelové kuchyně i na použití doma na zabijačce, kde se nejčastěji pořizují na škvaření sádla. Velké smaltované hrnce a kastroly jsou velice oblíbené na domácích zabijačkách, protože jsou oproti nerezovým hrncům levné ( velké zabíjačkové hrnce smaltované).


Mnoho domácností a podniků mají ve výbavě velké smaltované kastroly, jenomže sehnat v dnešní době kvalitní smaltovaný kastrol je velký problém, proto jsou nahrazovány kastroly nerezovými, které jsou v podstatě nezničitelné. Praktické nerezové hrnce i velké sady hrnců jsou ideálním pomocníkem každé kuchyně, bez nich bychom se při vaření asi neobešli. Velmi kvalitní nerezové hrnce pro každodenní vaření do každé kuchyně. Naleznete v nich kompletní výbavu, která vám usnadní vaření i pro ty největší sešlosti přátel a příbuzných.


Vyrábí se z prvotřídního nerezu, který jim dodává skvělé vlastnosti. V nerezových hrncích lze vařit jak na plynu, tak na elektřině nebo indukci. Námi prodávané hrnce mají velmi elegantní a atraktivní vzhled a díky tomu jsou ozdobou.


Nádoby vyrobené ze zdravotně nezávadného materiálu vhodné pro přípravu potravin, hrnec na vaření piva, nádoba na stáčení medu či jako velké. Vaření ve velkých hrncích je opět trendem - šetří váš čas a navíc snižuje spotřebu energie. Díky moderním velkým hrncům z naší pečlivě vybrané nabídky je nyní také komfortní a snadné. Minimalistický design hrnce Mega je podřízen praktičnosti, leštěný povrch je ozdoben pásky se saténovým matem.


Tento minimalismus je nejen velmi funkční, ale také trvanlivý – hrnce Mega bude vypadat stylově i po desítkách let používání. Smaltované hrnce , hrnčeky, sady hrncov. Pořídíte u nás malé sady hrnců i velké sady hrnců, k dostání jsou nerezové sady hrnců, litinové sady hrnců, hliníkové sady hrnců i smaltové sady hrnců. Veľký výber tvarov, veľkostí a objemov vám pomôže pri efektívnom varení pre dieťa, jednotlivca alebo pre celú rodinu a priateľov. Samozřejmě u nás najdete také levné hrnce , ale i hrnce pro profesionální gastro kuchyni.


Nerezové hrnce velké

Táto kategória obsahuje široký sortiment kusových hrncov v niekoľkých designoch i prevedeniach, s nerezovou i sklenenou pokrievkou, s nerezovými i plastovými uchami a úchytmi. Existuje několik druhů hrnců, vždy specializovaných na určitý druh vaření. Klasické hrnce , pro přípravu běžných jídel - smaltované, nerezové i rendlíky. Nerezavějící ocel, jak již sám název napovídá, nerezaví, její hlavní vlastností je odolnost proti korozi. Koupí kvalitního nerezového nádobí rozhodně neprohloupíte.


Nerez má dlouhou životnost, skvěle drží teplo, je snadno omyvatelná (pokud v něm něco nepřipálíte), je velmi dobře odolná vůči. Sady nádobí, nerezové hrnce , tlakové hrnce nebo třeba rendlíky, pomalé hrnce i rýžovary nakoupíte na FAVI. U nás najdete nádobí z desítek skvělých e-shopů za nejlepší cenu.


Vyberte si veškeré vybavení do kuchyně na jednom místě - na FAVI. Vybírejte z široké nabídky nádobí na Mall. Nabízíme kvalitní nerezové hrnce , litinové i smaltované sady nádobí s kvalitním nepřilnavým povrchem.


Hrnce vhodné (nejen) k vaření polévek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения