čtvrtek 20. července 2017

Bushcraft obchod

Bushcraft obchod

Potřeby pro bushcraft a pohodový život v přírodě. Nože, oblečení, batohy, svítilny, rozdělání ohně, vaření a spaní v přírodě. Vstup na BUSHCRAFTshop. Děkujeme za podporu a důvěru, kterou v nás vkládáte.


Věřte, že nás to velmi těší a posunuje dál v. Novinky z naší dílny Z vlastních zkušeností jsme zjistili co nám chybí a bez čeho se neobejdeme. ZAKLÁDÁME PRVNÍ BUSHCRAFT ODDÍL PRO DĚTI! Obchod so zlatou pečaťou Overené zákazníkmi. All of our orders are processed exclusively within our on-site warehouse by our specialist team, allowing us to dispatch each order quickly and with expert care. Poradíme vám s přežitím v přírodě, volbou oblečení a vybavením.


Naučíme rozdělat oheň třením, najit potravu a vybudovat obydlí. Na základe dlhoročných skúseností zo skautingu, v ktorom sme si veľakrát VYSKÚŠALI táborenie, splav riek, lukostreľbu, jazdectvo, lezenie, cykloexpedície a vysokohorskú turistiku vo všetkých poveternostných podmienkach a ročných obdobiach a OTESTOVALI pritom veľké množstvo značiek a materiálov, sme VYBRALI tovar, ktorý čo najviac vyhovuje potrebám pre pobyt v prírode. Největší obchod s cestovatelským vybavením. Máme tři prodejny v Praze.


Vše pro Vaše cesty: zavazadla, organizéry, repelenty, moskytiéry, zámky, elektronika, pláštěnky, obaly na kufry, dárky pro cestovatele a další! Vše potřebné pro přežití v přírodě. Zápalky, podpalovače, pily, sekery, outdoor náramky a další survival doplňky.


Videa, představení a obsáhlé psané testy produktů, které obchod sám publikuje. Z mé zkušenosti byly vždycky objektivní a jak klady, tak zápory příslušných produktů se mi vždy následně potvrdily. Bushcraft a survival na jednom místě. Hybrid Outback a prémiových ruksakom Jääkäri M od značky SAVOTTA.


Využite preto možnosť nákupu tu na e-shope, s možnosťou dopravy prepravná spoločnosť GEIS. Mimořádně odolný gerber strongarm Pro všechny outdoor nadšence, kteří se rádi spolehnou na armádní kvalitu, je zde Gerber StrongArm. Díky jeho takřka brutální tloušťce se ho nemusíte bát použít při žádné taktické nebo bushcraft akci. Počínaje batoningem (štípání) až po sekání. Chrbát čepele je vyrobený pre použitie kresadla.


Robustný plášť je vybavený premysleným priestorom pre kresadlo a dokončený s diamantovým brusičom, takže je ľahké nabrúsiť ostrie noža. Survival shop Vlkodlak. Neobyčejné potřeby pro obyčejné chlapy.


Vše k přežití pro samotáře - soběstačnost, nezávislost, svoboda. Fungujeme bez omezení, můžete objednávat. Odesíláme obratem jako obvykle. Pro ochranu zákazníků i dopravců dočasně omezeno placení z ruky do ruky! Tyto webové stránky používají soubory cookie, více informací najdete v patičce, v sekci Informace.


Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения