čtvrtek 6. července 2017

Parní mop na čištění podlahy

S tímto parním mopem už nebudete nuceni při úklidu používat neekologické čisticí prostředky, horká pára zničí veškeré škodlivé bakterie. Na trhu je k dostání i parní mop 5v1. Tyto čističe jsou vysoce variabilní, tudíž s nimi dokážete vyčistit téměř cokoliv. Vyzkoušeli jsme nový Parní Nano čistič na podlahy , který slibuje hloubkové čištění povrchů pomocí suché páry.


Kromě toho, že s ním můžete mýt tvrdé podlahy , je vhodný i na čištění koberců, čalounění ale i obkládaček a oken. Pokud se budeme směřovat na podlahové krytiny, pak je třeba vědět, že parní čištění je vhodné snad na všechny druhy keramické dlažby, také kamenné dlažby včetně mramoru a žuly.

Zároveň je horkou párou možno čistit dřevěné podlahy s tím, že je třeba vědět, že horká pára může z povrchu takové podlahy odstranit ochranný vosk či olej. Parní čistič na podlahy si totiž i přes své docela robustní rozměry zachovává relativně nízkou hmotnost. Nejdůležitějším nedostatkem je fakt, že přístroj je v základní výbavě relativně chudý.


Na rozdíl od klasických parních čističů nejen čistí, ale nečistotu i vysává. Ahoj, já jsem měla parní mop od Neckermanna a nebyla jsem vůbec spokojená, takže jsem ho po měsíci vrátila. A ruční parní čistič se také nedá dobře použít na čištění podlah. Parní vysavač Vrcholem parních čističů je pak parní vysavač, který patří svým provedením mezi nejpropracovanější, nejvýkonnější a zároveň i nejdražší výrobky.


Parní mopy jsou ideální pro každodenní udržování čistých podlah, schodů, dlažby apod. Stejně jako parní vysavače po sobě nezanechává žádné stopy.

A na rozdíl od obyčejných parních čističů nemusíme po napaření nečistot. Parní mopy můžete využívat i na dřevěnou podlahu, ale může se stát, že odstraní také svrchní ošetření (vosk, nátěr a podobně), a tak je lepší parní čištění nechat na období před obnovením ošetření. U všech typů podlah se o použití parního mopu raději poraďte s výrobcem, či prodejcem, který vám doporučí vhodnou údržbu. Jde o multifunkční parní čistič, který víte použít na podlahy , koberce, čištění oken, napařování oděvů a také jako mop a ruční parní čistič. Většina parních čističů to neumí.


Tento parní čistič je velmi lehký, skladný a snadno přenosný, zapomínat netřeba ani na pohodlné a rychlé ovládání. Parní vysavač pouze odsává ochladlou páru, tedy nadbytečnou vodu, která se z ní vytvoří a zůstane na podlaze, je zřejmě bezpečnější na dřevěne podlahy. Potěší také opravdu rychlý ohřev vody, když již za minutu je celý obsah nádrže k dispozici. Ale jasně píšou, že nečistoty neodsává, dle mého názoru jen ty nejmenší. Tam ale snižte intenzitu páry na minimum.


Voda kondenzovaná na podlaze poměrně rychle usychá, nemusíte se tedy bát nadměrné vlhkosti, při klasickém vytírání ji na podlaze zanecháte více. Mop vám pomůže zajistit maximální hygienu bez použití chemických čisticích prostředků. Parní mop můžete s klidem používat na dlažbě či plovoucí podlaze. Regulace pára zajišťuje správné zásobování podle vybraného typu podlahy. Vyčištěný povrch podlahy je čisté a suchý během několika minut.


Na koberce se sice nehodí, naopak si poradí se špínou na dlažbě, PVC, laminátové plovoucí podlaze, vinylu, linoleu a jiném tvrdém povrchu. Kromě samotného typu může být úklidový mop vybírán také podle toho, na jaký typ podlahy je určený. Na dlažbu je ideální třásňový mop , který dokáže velmi dobře odstranit nečistoty i ze samotných spár, které jsou nedílnou součástí povrchu.

Teplota nad °C spolehlivě zahubí všechny domácí bakterie. V následujícím článku vám pomůžeme najít nejlepší parní čistič, který vám s údržbou domova pomůže. Protože jsou parní čističe velice populární, výběr je víc než nepřehledný a rozsáhlý.


Ne každý přístroj ale splňuje nároky na dobrý poměr ceny a kvality. Na telefonní lince jsme vám k dispozici v pracovní dny od 7:do 22. Pro písemnou formu komunikace můžete kdykoliv použít tento e-mail.


Spray mop zaručuje snadné udržování vašich podlah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения