čtvrtek 6. července 2017

Froté s pul zátěrem

Vážení zákazníci z důvodů nouzového stavu je většina obchodů v ČR zavřena a tudíž i výdejní pobočky Zásilkovny - zkontrolujte si tedy prosím před objednáním, zda je Vaše pobočka v provozu. Froté s PUL zátěrem v bílé barvě. Jednu stranu tvoří froté smyčka a ze strany druhé je polyuretanový zátěr.


Složení: bavlna, polyester a polyuretanový zátěr. Metráž s polyuretanem je nepropustná, ale zároveň prodyšná. Bavlněné froté se zátěrem je vhodné na výrobu přebalovacích podložek,. Nepromokavé látky, které nabízíme jsou kočárkovina, pul , pul froté.


Jemné vložky s nádechem luxusu, které si Vás získají. Díky spodní vrstvě s flísem nebo s froté nekloužou během nošení po spodním prádle a dobře drží na místě. Tato varianta je určena pro denní použit.


Velmi kvalitní jemné froté , 1 bavlna v kombinaci s PU zátěrem na rubové straně. Toto froté je látka určená především na šití prostěradel a ochranných povlaků. Z vrchné lícové strany je materiál vhodný na ležení.


Slipová vložka ( froté s PUL zátěrem ) - Bílá, sv. Krásné látky, certifikovaná metráž pro miminka, látka na patchwork, látky na. Nepremokavá metráž s PU záterom. Z lícové strany má klasický froté háček, z té druhé je PUL zátěr, který zajišťuje nepromokavost látky.


Spodní vrstva je z froté s PUL zátěrem (1 bavlna s polyuretanovým zátěrem ), zesílený střed tvoří dvě vrstvy vysokogramážního froté (1 bavlna) a dotyková část je z heboučkého kojeneckého plyše (bavlna polyester). Látková vložka je příjemná, hebká s originálním designem. Díky zesílenému středu zvládne celou noc bez jakýchkoliv problémů.


Na spodní straně je nepropustná PUL vrstva. Handmade by Dana Hoziková: Pepan z látek kolekce Norwegian Woods od. Textilie, látka , metráž, froté , bavlna, chránič matrací. Jedná se o froté s polyuretanovým zátěrem - v překladu to znamená, že na lícu. Spodní pogumovaná vrstva je nepropustná, ale jako celek je to vzdušný materiál.


Odzkoušela jsem, nic se mu nestalo. S PUL zátěrem , PULZ s. Noční nepromokavé ( s PUL froté ) Noční nepromokavé ( s PUL froté ) PUL je látka s polyuretanovým zátěrem. U mých výrobků se jedná o bavlněné froté , na které je nanesen nepromokavý, ale částečně prodyšný povlak z polyuretanu.


Může se zdát, že toto řešení je stejné jako u jednorázových vložek, ale tak to vůbec. Jako další novinkou v sortimentu je bílé froté s polyuretanovým zátěrem. Výborná věc do postýlek našich nejmenších, když přestávají nosit plenky a může se jim stát menší noční nehoda. Také doporučujeme na přebalovací podložky pod miminka. Breberky Noční vložka ( froté s PUL zátěrem ) - Modrá, Velryba a maják (bavlněný úplet) – Skladem Vhodná v šestinedělí, pro silnou menstruaci i jako spolehlivá ochrana.


Denní nepromokavé ( s PUL froté ) Denní nepromokavé ( s PUL froté ) PUL je látka s polyuretanovým zátěrem. Prosím, použijte minimálně znaky! Látka froté je ze 1 bavlny. Vyznačuje se velmi příjemným povrchem a vysokou nasákavostí. Hodí se na župany, pyžama, ručníky a osušky a mnohé jiné.


V nabídce máme také froté s PVC zátěrem. Nejsme schopni ovlivnit barevnou kalibraci vašeho monitoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения