středa 19. července 2017

Cestovní fén

Skládací cestovní fén je ideálním pomocníkem na cesty. Díky jeho skladnosti a nízké hmotnosti s ním dokážete upravit vlasy kdykoliv potřebujete, a to za poměrně krátkou dobu. Dopřejte si krásný účes, i když zrovna nejste v pohodlí domova. Na jaké značky se můžete stoprocentně spolehnout?


Cestovní fén

Příkon cestovního fénu započíná na hodnotě kolem 8W. Nutno podotknout, že s narůstajícím příkonem roste také cena cestovního fénu. Profesionální fény jsou funkcemi přizpůsobené pro častý provoz a použití v kadeřnických salonech. Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. Tento fén nabízí silný výkon, řadu vychytávek, díky kterým se vaše vlasy nepřesuší a díky dlouhé přívodní šňůře nemusíte hledat nejbližší zásuvku u zrcadla, ale můžete přístroj zapojit klidně na druhé straně menšího pokoje.


Cestovní fén s vyšším příkonem zkracující délku fénování. U fénu najdete i koncentrátor vzduchu. Fény Typ fénu: cestovní.


Fén je praktickým a hojně užívaným pomocníkem při sušení vlasů. Abyste dosáhli rychlého a kvalitního fénování vlasů bez jejich poškození, je třeba dbát při jeho výběru na důležité faktory, které ovlivňují kvalitu i výkon fénu. Fén můžete mít profesionální - jsou robustní a mají výkonné topné těleso, nebo cestovní - je malý a lehký, mívá sklápěcí držadlo a cestovní obal. Pokud fén budeme požívat často anebo jsme kadeřnicí a fén nám bude sloužit pro pracovní použití, určitě se zaměříme pouze na fény profesionální. Další skupinou na trhu jsou fény cestovní.


Ty nám velmi dobře poslouží na cestách. Přestože se tyto výrobky dočkaly modernizace, nenabízejí tolik možností jako klasické fény. Jestliže fén používáte pouze občas, můžete si s cestovním vystačit i doma.


Cestovní fén

V jejich obsluze však bude možná ze začátku těžké se vyznat. Dokonce existují i cestovní modely. V něm vám poradíme, jak. Na cesty se pak vyplatí do zavazadla přihodit skladnější cestovní fén.


Tento fén je ideální na cesty, a to díky sklopné rukojeti a speciálnímu cestovnímu pouzdru, takže v zavazadle zabere jen minimum prostoru. Fén s iontovou technologií vlasy vyhladí a vyleští. Vlasy po fénování neelektrizují a jsou hydratovány.


Cestovní fén

Pro cesty jsou vhodné cestovní fény s nastavitelnou rukojetí. Ideální společník na cesty po celém světě díky dvojímu napětí, koncentrátoru. Přibalte si s sebou fén GETTIN´FLUO. Má snadné použití, nastavení teplot a rychlostí a. Má hedvábný matný povrch soft touch i gumové oko pro zavěšení. Balení obsahuje i trysku pro přesnější tvarování vlasů a difuzér, který zamezuje krepatění a chrání vlasy před horkem.


V čem je jiný cestovní fén ? Využijí je zejména ti, kteří často cestují, a fén je jejich nezbytným pomocníkem. Protože se převáží v zavazadlech, je potřeba, aby měl kompaktnější rozměry než klasické domácí fény či. Z historie vysoušečů vlasů. Fén se objevil už ve letech století a neměl to vůbec jednoduché, aby se probojoval na trh. Stovkám lidí uštědřil elektrickou ránu a desítky lidí připravil o život díky neopatrnosti a způsobem fénování v koupelně.


Vyrábí se v moderním, klasickém černém provedení. Perfektně se Vám bude hodit v případě, že hodně cestuj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения