pondělí 3. července 2017

Jutový provaz

Sháníte odolné jutové lano? Nabízíme vám stáčená lana z jutové příze, která vynikají pevností a životností. Vyrábíme a prodáváme jutové motouzy, polypropylenové motouzy, lněná potravinářská klubka, sisalová klubíčka v mnoha různých provedeních a barvách. Pokud nemáte rádi umělá vlákna a preferujete přirozenost, je pro Vás jutový provaz tím pravým řešením. Délka: m, průměr: mm.


Jutový provaz krémový, šíře mm.

Vyrobeno z nejkvalitnější příze rostliného původu. Velmi často se toto jutové lano používá k dekoračním účelům. Lano - provaz jutový 4pr. Vážení zákazníci, omlouváme se Vám za případné zdržení s expedicí Vašich objednávek, ale děláme maximum pro to, abychom vaše zásilky dodali v této krizové době bezpečně, v pořádku a včas k Vám. Průměr 4mm, návin cca 140m Lněný mo.


K dostání jsou průměry sisalových lan 6mm, 8mm, 10mm, 14mm a 20mm. V případě zájmu je možné vyrobit i sisalová lana jiných průměrů a to až do síly 30mm. Sisálový provaz má v přírodním provedení bílou až nažloutlou barvu, je velice drsný a tvrdý.

Výrobky z tohoto materiálu mohou být celoročně venku, proto se z. Pestrý výběr šňůr a provázků. Polyesterové šňůry, atlasové, bavlněné, dutinky, knoty, kroucené a žaluziové šňů… STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. Díky své struktuře neprokluzuje a balík pevně sváže. Před i po stáčení prochází jutový motouz několikanásobným zpracováním a zušlechťováním, pro. Provaz vyroben z přírodního vlákna JUTA. Skvěle se také hodí při balení dárků přírodního charakteru nebo k převázání balíků.


Použijete v každé domácnosti. Barvíme je barvami za tepla, které obsahují minimum chemikálií a jsou zdravotně nezávadné. Klubíčko jutového provazu se dá využít k balení krabic, uzavírání sáčků, nebo balení těžkých balíků. Pevnost v tahu - kg.


Motouz má potravinářský atest a je zdravotně nezávadný. Specifikace: Z přírodní juty. Odolné proti povětrnostním vlivům. Tento jutový provaz je pevný, biologicky odbouratelný, z ekologického materiálu.


Prodám jutový motouz, provaz z juty - Tex 827x v návinu kg vhodný do svinovacích lisů. Utkán ze čtyř přízí, nosnost v tahu kg (pevnější než motouzy utkané z menšího počtu přízí).

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Přírodní lana, motouzy tvoří další skupinu zboží, která je součástí katalogu Lana, respektive nákupního oddělení Kotevní a upevňovací technika. Najdete zde pouze přírodní lana, provazy a motouzy, vyráběné z přírodních textilních vláken (sisal, konopí, len, juta).


Vaky, horolana, lana, šňůry, provazy, popruhy, úvazky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения