pátek 3. listopadu 2017

Bazar šicích strojů

Bazar šicích strojů has 0members. Vítám zde všechny nově příchozí. Skupina je určena pro všechny, kdo chtějí prodat či koupit šicí stroj.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.

Můžete si zde podat inzerát, nebo pořídit postarší šicí stroje značek Singer , Lada , nebo Janome. Bazarkategorie šicí stroje je pro každého, kdo není ochoten investovat velké částky, nebo se potřebuje zbavit průmyslových šicích strojů , nebo šikovných šicích strojů pro domácnost. Prodej a bazar šicích a vyšívací strojů a automatů pro průmysl i domácnosti. Overlocky, coverlocky a příslušenství.


Nové, bazarové šicí stroje. Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levné šicí stroje. Prodej použitých šicích strojů Staré neznamená špatné.

Prodáváme a vykupujeme použité šicí stroje všech značek. Náš bazar strojů vykupuje a prodává stavební stroje, zemědělské stroje, kovoobráběcí i dřevoobráběcí stroje a lesní, manipulační, zemědělskou a stavební techniku. Další činností, kterou bazar strojů v okrese Hradec Králové zajišťuje, je komisní prodej a prodej strojů zabavených leasingovými společnostmi. Rádi bychom vám pravidelně přinášeli novinky ze světa šicích strojů , články, recenze i návody, nabízíme prostor pro diskuzi a náš bazar vám umožní prodat nebo koupit šicí stroje, příslušenství a náhradní díly.


Naše společnost Alka-Aleš Krajíček Vám nabízí prodej a servis domácích šicích strojů , ale i průmyslových šicích strojů do dílen a pro velké výrobní továrny. Poskytujeme záruční i pozáruční servis. Na dodávanou techniku máme veškeré náhradní díly a to pro všechny nabízené výrobky na našich stránkách. Náš specializovaný servis šicích strojů je vybaven na vysoké úrovni a opravy šicích strojů zajišťujeme již více než let!


Servis šicích strojů je možné rozlišit na dvě kategorie: 1. Srovnání klasických šicích strojů , overlocků i vyšívacích strojů na jednom místě. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat šicí stroj. Náš tým zkušených specialistů pro Vás připravil nejen nabídku kvalitních šicích strojů za nejlepší ceny, ale navíc vám poskytne veškeré poradenství týkající se šití, údržby a servisu. Opravy šicích strojů v Třinci. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Zbigniew Ondřej Adamus, Milan Šulovský, Ilona Szteblová,.


Zabývám se opravami a servisem všech typů a druhů šicích strojů i starší výroby. Na jakýkoliv šicí stroj zakoupený u mojí firmy, můžete získat let záruku.

Sběrny oprav šicích strojů najdete v centru Ostravy, v Ostravě Porubě a ve Vratimově. Po telefonické domluvě je možné provést opravu ještě týž den. Naším cílem je spokojený zákazník, a proto se snažíme nabízet pouze kvalitní služby s rychlým a kvalitním přístupem. Nevíte v široké nabídce šicích strojů s výběrem rady? Neváhejte a kontaktujte nás!


Pro každého z vás existuje šicí stroj, který bude vyhovovat právě jen Vám, pouze musíte vědět, co od šicího stroje očekáváte. Nehledejte v našem sortimentu stroj podle ceny, ale podle kvality, vašich požadavků a našich zkušeností. Nejnovější inzeráty na prodej šicích strojů - nabídka, nabízím a prodám. Jak jistě víte naši rodinu zasáhla tragédie, proto je provozovna DOČASNĚ přestěhována na jinou adresu.


Nabízím prodej domácích a průmyslových šicích strojů ZA INTERNETOVÉ CENY se záručním i pozáručním servisem. Doprava a předvedení nových strojů v rámci Zlínského kraje je ZDARMA. Samozřejmostí je odborné poradenství při výběru nového šicího stroje. Označení STRONG je označení šicích strojů , u kterých jsme zjistili, že vnitřní konstrukce zaručuje vyšší úroveň zatížení stroje.


U těchto šicích strojů je použit kvalitní materiál, garantujeme, že nejsou používané plastové převody a hlavně nejsou zalisované osičky do plastových krytů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения