čtvrtek 2. listopadu 2017

Hotel stará škola hořice

Rodinný hotel Stará škola v centru Hořic na Šumavě nedaleko Lipna vám nabízí klid v malé šumavské vesničce, malebné okolí a kousek na Lipno , do Českého Krumlova a na Šumavu. Featuring family rooms, this property also provides guests with a playground. Private parking can be arranged at an extra charge.


Guest rooms at the hotel are equipped with a seating area. Stay at this hotel in Horice Na Sumave. Enjoy free breakfast, free WiFi and free parking.

Take a look through our photo library, read reviews from real guests and book now with our Price Guarantee. In winter, you can follow various cross country trails or visit the ski resorts of Kramolin, Hochficht , and Sternstein. All units at the hotel are equipped with a seating area. Soukromé parkoviště je možné využívat za příplatek. Všechny pokoje mají posezení, psací stůl, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu.


Na Šumavě har bar, have, terrasse og gratis WiFi overalt på ejendommen. Der findes desuden en legeplads på ejendommen. Der tilbydes privat parkering mod tillægsgebyr.

Samtlige værelser på hotellet har opholdsområde. Zveme vás do hotelu Stará škola ve Sloupu v Moravském krasu. Ubytování, restaurace, možnosti teambuildingu, seminářů, ale i bowling, pobyty s dětmi a klid pro seniory, toto vše nabízí náš hotel. A complimentary breakfast is offered each morning. The hotel offers a restaurant.


This Horice Na Sumave hotel also offers a terrace, multilingual staff, and an elevator (lift). Complimentary self parking is available on site. Best prices, no additional fees paid directly to hotel. Dobrý den, Hořice jsou menší obec, která disponuje pouze menším množstvím stravovacích zařízení a obchody. Hotel Hořice Stará Škola Před měsíci.


Ano, vybavení je starší, ale plně funkční. Večeře si hosté převážně chválí ovšem nemůžeme poskytnout takovou nabídku abychom vyhověli všem. Free breakfast is available daily. Read the Information and Reviews from this fabulous BB. Telefoniczna rezerwacja.


Najlepsze ceny bez dodatkowych opłat. In case of certain bookings, in particular in case of group bookings the Accommodation Facility or the Hotel.

Portal Provider requests guarantee by the credit card or payment of the advance amounting up to 1o of the accommodation price. Cesky Krumlov Castle and 22. Highlights at this hotel include free buffet breakfast, a restaurant, and free self parking.


You can enjoy free WiFi and flat-screen TVs, featured in all rooms. Idyllically situated in the charming village of Horice Na Sumave, the pension Stara skola is surrounded by a marvellous landscape of hills and valleys, lending abundant leisure possibilities to every visit. HOTEL STARÁ ŠKOLA in Horice Na Sumave located at Horice Na Šumave 93. Save big with Reservations. Charakterizuje nás domácí kuchyně.


Book online or call now. Zážitky od těch adrenalinových, hudebních, sommeliérských, gurmánských, turistických, kulturních, pohádkových, herních, lyžařských. Ubytovat se můžete v těchto pokojích: - šesti 2-lůžkových pokojích s oddělenými lůžky nebo manželskou postelí, - třech 3-lůžkových pokojích s manželskou postelí a odděleným lůžkem, - jednom 4-lůžkovém pokoji s oddělenými lůžky. Ubytovať sa môžete v týchto izbách: - šiestich 2-lôžkových izbách s oddelenými lôžkami alebo manželskou posteľou, - troch 3-lôžkových izbách s manželskou posteľou a oddeleným lôžkom, - jednej 4-lôžkovej izbe s oddelenými lôžkami.


Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения