čtvrtek 30. listopadu 2017

Činkový set 100 kg

Free Shipping Available. Nakládací činkový set - 1kg je složený z jedné jedné obouruční osy, dvou jednoručních os a litinových kotoučů o celkové hmotnosti až 1kg. Je určený na procvičení všech svalových partíí v domácím prostředí. SPORTline 5-kg je set tvořený dvěma osami, jednou vzpěračskou tyčí, kotouči a bezpečnostními objímkami.


Kotouče v hmotnostech - kg jsou vyrobeny z vysoce odolné ocel. Tento nakladací činkový set je vhodný na plnohodnotné a komplexné cvičenie horných svalových partií, ako sú: ramená, paže, chrbát, hrudník a nohy. Rozmanitá skladba setu zaručuje komfortní a bezpečný trénink. Pomocou nakladacej dlhe. Vyberte si činkový set za zvýhodněné ceny v desítkách variant.


Všechny informace o produktu HOUSEFIT činkový set 1kg , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze HOUSEFIT činkový set 1kg. Podmínkou úspěchu ve cvičení se závažím je postupné zvyšování hmotnosti závaží. Pro tento účel je nejlepší si pořídit sadu závaží, která Vám umožní nastavení libovolné intenzity tréninku. Hodnocení produktu: 1. S touto multi - dielnou nakladacou činkovou sadou si môžete veľmi komplexne a kompletne precvičiť hornú časť tela. Nákupem tohoto setu ušetříte, jelikož ceny jsou zde nižší, než při koupi jednotlivých kotoučů a osy samostatně.


Formerfit ČINKOVÝ SET 100kg, FORMERFIT, : Činky - sety, Litinové kotouče mají černo-šedý lak. Používateľské hodnotenie a recenzie na Činka HMS Olympijský činkový set 1kg (mm). Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Vhodný doplněk k posilovací lavici.


Součástí tohoto setu je velká obouruční hřídel na činku, dvě jednoruční hřídele a sada litinových kotoučů, vše s průměru mm. Prodám Činkový set 1kg. Podmienkou úspechu v cvičení so závažím je postupné zvyšovanie hmotnosti závažia. PREMIUM Činkový set 1kg.


Variabilní činkový komplet k procvičení celého těla. Na tento účel je najlepšie si zaobstarať sadu závaží, ktorá Vám umožní nastavenie ľubovoľnej intenzity tréningu. V Hegen ponúkame sady závaží vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, spolu nbsp;s posilňovacou lavicou alebo aj s dodatočnou. Vyberajte z rôznych typov setov a hmotností.


Rukoväte pre pohodlné cvičenie aj s protišmykovou úpravou. Sada s lavicou Vám dáva veľa možností. Zdvihnúť 1kg na benchpress, dřepnout 2kg alebo zatiahnuť 2kg na mŕtvy ťah už nie je žiadna sranda. Pri takých váhach je už každé zdvihnutá kíl navyše obrovský úspech.


Toto sú váhy, kedy každý detail rozhoduje, či zdvihnete o kíl viac alebo menej. Práve pre to sme vyvinuli Olympijskú os Power. Hop-Sport Vám nabízí sady skládající se z tyčí a kotoučů různých velikostí a hmotností. Hmotnost kotoučů se pohybuje od kg až do kg , takže si můžete zvolit stupeň zátěže odpovídající úrovni cvičení. Sady mohou obsahovat litinové, olympijské (litinové s gumovým povrchem) nebo plastové.


Závaží je vhodné k posilování,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения